Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget vessek a kapcsolatnak vagy nincs ok az aggodalomra?
25 éves múltam már. 19 évesen ismertem meg a barátnőmet. Egy elég szar családi háttérrel éltem 16 évig, mikor a nagynéném magához vett. Ott is szar volt, de legalább volt minden nap kaja és nem vert meg apám. De anyagilag, érzelmileg szar volt, próbáltam tanulni, hogy valami legyen velem.
A barátnőmet egy buliban ismertem meg, mikor utána rám írt azt hittem szórakozik velem valaki. Gyönyörű csaj, kicsit idősebb nálam. Ő akkor 22 éves volt. Találkoztunk egyszer, kétszer, sokszor és összejöttünk. Muszáj elmondanom, hogy a barátnőm rohadt gazdag. Ez azért fontos infó, mert minden innen indult ki. Nagyon önzetlen és jószándékú. Mikor együtt voltunk már is nagyon sok pénzt költött rám/ránk, ruhára, utazásra. Fél év után ahogy befejeztem az iskolát hozzá költöztem. A költekezési fázis még durvább lett. Olyan dolgokat kaptam tőle, olyan helyekre vitt el amiről soha álmodozni se mertem. De egy idő után úgy kezdtem el érezni mintha egy kalitkaba zárt madár lennék. El akartam menni dolgozni, azt mondta, hogy pár százezer forintért ne dolgozzak két három műszakban. Van egy két dolog amiben kéne neki segíteni, ha annyira dolgozni akarok akkor dolgozzak neki. Bele mentem. Barátaim nincsenek, csak az ő általa megismert emberek.
Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom eldönteni, hogy szeretem e. Azt se tudom, hogy ő igazán szeret e vagy csak szeret mutogatni mint egy kiskutyát. De nem tudom azt se, hogy el akarom e hagyni. Sokszor viccelődve mondta, hogy ha elhagysz eláslak.
Vagy csak rémeket látok és nincs semmi gond?
De, van gond. Tényleg az ölebévé tett téged. Nem láthat túl férfiasnak, legalább is magamból kiindulva, ha a férjem totál tőlem függne, biztos nem látnám férfinak.
Hagyd el és kezdj önálló életet.
Sajnos nem olyan egyszerű ha úgy is döntök, hogy elhagyom. Nincs munkám, nincs hová mennem se.
A szex nagyon jó közöttünk, ezt nem mondanám, hogy nem lát férfiasnak.
de egy fiatal lány hogy lehet ilyen rohadt gazdag? szülei által? vagy saját pénze van ilyen sok? te mit dolgozol neki,mit kell csinálnod? milyen embereket ismertél meg barátnőd által? sok a kérdés
hogy is kérdezem, tudna a barátnőd ártani neked ha akarná?
Ennyiből én csak annyit tudok megállapítani, hogy a szegénységed miatt számodra még mindig hihetetlen és irreális a jelenlegi helyzeted.
Próbáld meg a helyzetet úgy értékelni, hogy a kevésbé fontos, pénzügyi részét félreteszed. Ha ezt nem nézed, az illető milyen ember? Azt írod, önzetlen és jó szándékú, de azt is, nem tudod, szeret-e vagy csak mutogat téged.
Másképpen mondva: válaszd ki a számodra legfontosabb néhány szempontot, és nézd meg, ezekben összhang van-e köztetek. Ha nincs, megoldható-e. Ha nincs esély a megoldásra, akkor kell szakítani.
Igen a szülei által az, saját cége is van a szülei cégének alcége abból is nagyon sok a pénze, örökölt is nagyszülei után.
Pár adminisztrátációs munkát bízott rám.
Az ő barátait ismertem meg, a baráti társaságát. Nekem külön barátaim nincsenek.
Nem tudom ezen nem gondolkodtam hogy tudna ártani.
A mutogatás önmagában megint kétesélyes. Lehet, hogy tényleg csak szeret és örül, hogy vagy neki. De az is lehet, hogy dísznek kellesz, ami nyilván nem egy szép dolog a részéről.
Neked, nektek kell jobban megvizsgálni a helyzetet.
Nem ilyen durván persze, de volt ilyenre példa.
Vagy mondjuk rancigál, hogy gyere bemutatlak neki meg neki. Hatalmas szülinapi bulit rendezett miközben tudja, hogy utálom az ilyet.
Vagy meséljem el ezt vagy azt, hogy mit mondtam múltkor neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!