Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom már a barátnőmet, de ezen kívül nincs ok amiért szakíthatnák vele mit javasoltok?
Ő egy rendes aranyos kedves csaj, de sajnos rettentően unalmas már számomra, emiatt már többször meg is csaltam, amit szegény nem is sejt, mert mindenkiről csak a jót feltételezi.
Nem folytathatom ezt tovább tudom, de nem akarom őt bántani.
De mit mondjak majd mikor megkérdezi miért szakítok vele, mikor ő nem adott rá okot.
Mondjam, hogy bocs, de uncsi vagy?
Ginázd be majd add át az egyik haverodnak és lőjetek képeket mikor tolja, aztán majd intézd el, hogy 3. haver elküldje neked a képeket és rettentően lepődj meg.
Majd mutasd meg a csajodnak a képeket és mond azt, hogy egy világ tört össze benned és méjségesen csalódtál.
Így az ő hibájából el kell hagynod.
"Nem folytathatom ezt tovább tudom, de nem akarom őt bántani."
Akkor bántod őt a legjobban, ha folytatod ezt a kettős játszmát.
Szerinted neki milyen érzés lenne, ha tudná, hogy szánalomból maradsz vele, miközben "rettenetesen unalmas" már számodra, és többször megcsaltad?
Ez szerinted jobb, mint egy szakítás?
Fordított helyzetben neked jobb lenne, mint a szakítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!