Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alcoholic kérdése:
Féltem a barátnőmet! Ez normális?
Figyelt kérdés
Olyan környéken lakik ahol sok a roma egyed és nem szeretem ha este járkál haza vagy esetleg discoba megy. Ma is este 9 fele ér haza és félek hogy valami baja esik. Már discoba se akarom elengedni nélkülem. Normális ez? Félreértés ne essék nem féltékeny vagyok hanem félek hogy baja esik.2014. febr. 16. 17:40
2/8 anonim válasza:
normális én is ilyen környéken lakok és néha még nappal is beszólogatnak a füstösök, ki ne félne, féltené a nőjét akiben van 1 kis jóérzés
3/8 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék ez ellen? Nem a legjobb érzés minden nap aggódni :(
2014. febr. 16. 17:43
4/8 anonim válasza:
Normális, és sajnos sokat nem tehetsz ellene, hacsak nem tudsz mindig mellette lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
Mennék én csak az a baj hogy 25 km-re van tőlem és 15 perc séta alatt a sötétben otthon is van. Meg a másik hogy el se árulta hova megy mert mondtam én neki hogy elkísérem meg haza is de nem akarta mert szerinte erre nincs szükség.
2014. febr. 16. 17:51
7/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Menj ki elé és kísérd haza.
Mellesleg az , hogy nem akarok engedni discoba nélküled teljesen érthető és egészséges... Milyen lenne már , hogy együtt vagytok és külön járnátok bulizni?
Mellesleg az alkoholos állapotban lévők olyanokra képesek , amelyet meg nem tennének józanul.
F/18
8/8 A kérdező kommentje:
Ez eddig oké. Nemsokára jön is busz aztán megyek :) de nem lehetek mindig mellette :\
2014. febr. 16. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!