Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom már a barátnőmet, de ezen kívül nincs ok amiért szakíthatnák vele mit javasoltok?
Ő egy rendes aranyos kedves csaj, de sajnos rettentően unalmas már számomra, emiatt már többször meg is csaltam, amit szegény nem is sejt, mert mindenkiről csak a jót feltételezi.
Nem folytathatom ezt tovább tudom, de nem akarom őt bántani.
Degenerált, vagy 7-es. Remélem egyszer bepróbálkozol majd ezzel, de nem fog sikerülni lebuksz és mehetsz a sittre feleségnek.
Más tudom hogy ezt nem folytathatom tovább, de egyszerűen nem akarom bántani még akkor sem, ha tudom, hogy ami most van rosszabb, mint a szakítás a számára.
Vacak ember vagyok ő talán az egyetlen, aki sohasem bántott erre én bántom őt.
Egyszerűen mondd meg neki, hogy már részedről elmúlt a szerelem. Szereted, mint ember, de már úgy érzed nem tudnád úgy szeretni, mint az elején.
Akár mondhatod, hogy nagyon sajnálod, és hogy nem akarod megbántani...de neki is úgy lesz a legjobb, ha ennek most vége lesz.
Majd talál magának olyat, aki majd viszont fogja szeretni. A leírtak alapján egy nagyszerű lány lehet, és megérdemel egy rendes fiút maga mellé, akinek ő lesz a mindene.
Szerintem nem illetek össze...és biztosan meg fogja találni a párját. Egyszer biztosan.
Mond meg hogy megcsaltad, ha volt pofád megtenni. És ezzel nem lesz gond, mert ő fog kidobni ha van esze. De gondolom nincs hozzá bátorságod...
Ennyit arról hogy a nők a szemét r..cok, a pasik meg nem találnak rendes aranyos lányt...(csak mert mostanság ezért sírnak itt gyik-en a pasik...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!