Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget vessek a kapcsolatnak vagy nincs ok az aggodalomra?
25 éves múltam már. 19 évesen ismertem meg a barátnőmet. Egy elég szar családi háttérrel éltem 16 évig, mikor a nagynéném magához vett. Ott is szar volt, de legalább volt minden nap kaja és nem vert meg apám. De anyagilag, érzelmileg szar volt, próbáltam tanulni, hogy valami legyen velem.
A barátnőmet egy buliban ismertem meg, mikor utána rám írt azt hittem szórakozik velem valaki. Gyönyörű csaj, kicsit idősebb nálam. Ő akkor 22 éves volt. Találkoztunk egyszer, kétszer, sokszor és összejöttünk. Muszáj elmondanom, hogy a barátnőm rohadt gazdag. Ez azért fontos infó, mert minden innen indult ki. Nagyon önzetlen és jószándékú. Mikor együtt voltunk már is nagyon sok pénzt költött rám/ránk, ruhára, utazásra. Fél év után ahogy befejeztem az iskolát hozzá költöztem. A költekezési fázis még durvább lett. Olyan dolgokat kaptam tőle, olyan helyekre vitt el amiről soha álmodozni se mertem. De egy idő után úgy kezdtem el érezni mintha egy kalitkaba zárt madár lennék. El akartam menni dolgozni, azt mondta, hogy pár százezer forintért ne dolgozzak két három műszakban. Van egy két dolog amiben kéne neki segíteni, ha annyira dolgozni akarok akkor dolgozzak neki. Bele mentem. Barátaim nincsenek, csak az ő általa megismert emberek.
Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom eldönteni, hogy szeretem e. Azt se tudom, hogy ő igazán szeret e vagy csak szeret mutogatni mint egy kiskutyát. De nem tudom azt se, hogy el akarom e hagyni. Sokszor viccelődve mondta, hogy ha elhagysz eláslak.
Vagy csak rémeket látok és nincs semmi gond?
gyakorlatilag a kutyája vagy, azt csinál veled amit és amikor csak akar! mivel teljesen tőle függsz így hatalma van, az övé vagy! és mint írtad még rohadt gazdag is a barátnőd
ha én lennék barátnőd helyében én szó szerint egy nyakörvet tennék a nyakadba és pórázon sétáltatnálak
24N
Mondd neki, hogy nem a pénzért, hanem az élményekért szeretnél dolgozni, és hogy megtanulj a magad lábán megállni.
Egészséges volna emberek közé járnod.
Legalább heti 20 órában.
10: Én nem látok a viselkedésében rosszat.
Csak tényleg azt, hogy nem tud belegondolni helyzeténél fogva, hogy ha ti szakítotok, akkor te hátrányban vagy, mert nincs szolgálati időd, munkatapasztalatod, stb.
Úgyis ilyen adakozó, akkor kérd már meg, hogy hivatalosan legyél állásban (egészségbiztosítás, nyugdíj, stb.), mert kiszolgáltatottá válsz mellette is és nélküle is.
Vagy ha jobban tetszik neki, hogy ad egy lakást mondjuk, bármit, csak gyarapodj valamivel az évek során. A szülei hogy állnak hozzád?
Házasság nem merült fel?
6 év az elég sok.
Igy tőle fuggsz ja.
Tanulj vmit és azzal legyen munkád. Tegyél a jövődért kulknben az ő házicsicskája szittere leszel egész életedben, es szavad véleményed se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!