Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam feleségemnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam feleségemnek hogy tudok róla? feleségem erről nekem nem is akart szólni?

Figyelt kérdés

feleségem telefonjában üzeneteket találtam egy pasitól. nem nagyon volt időm végig olvasni mert nem nagyon szokta a telefonját magára hagyni. de egyértelmű volt hogy egy ideje ismerik már egymást,mert a pasi olyanokat írt hogy nagyon szerelmes és hogy próbálják meg együtt. feleségem nem írt rá semmi. meg sok válasza ki volt törölve amit feleségem írt. szerintem le is feküdtek mert a pasi írta hogy csodálatos volt veled lenni és tudom hogy neked is jó volt. most mitől ijedtél meg? beszéljük meg ,tudom hogy te is érzel irántam valamit. viselkedjünk felnőtt módjára

voltak még üzenetek de azokat már nem érkeztem elolvasni. nem tudom hogy feleségem észre vette valamit de még a kezeim is reszkettek kicsit de nem mondtam feleségemnek semmit erről

ma 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Válás
ma 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mondd el. Vagy ezt eltűröd?
ma 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem milyen más opció lehet még.
ma 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Mond el neki igen. Aztán remélem el is fogsz válni.
ma 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Uljetek le es mond el neki...

Aztan majd kiderul mi tortent

ma 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb elmondani és megbeszélni, mint szó nélkül válni.
ma 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Mit kell ezen megbeszélni? Tudatni kell, hogy tudsz a megcsalásokról és válni fogsz. Ennyi.
ma 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Hogy történt pontosan?

Rólatok mit szabad amúgy tudni?

(csak így jobban tudnék segíteni)

ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!