Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségemnek?
Amíg külföldön dolgoztam addig csaltam több nővel is. Tudom hogy szemétség, amíg ő otthon várt a gyerekekkel, de nem tudok változtatni rajta.
Nem mondom, hogy teljesen megbántam(remélem a férfiak megértik), de lelkiismeret furdalásom van. Jó lenne könnyíteni ezen, de az a család végét jelentené. Jobb lenne elmondani, vagy tartsam magamban, mert amiről nem tud, az nem fáj neki?
Ha el akarsz válni, és lelkileg egy életre tönkretenni, mondd el nyugodtan. Egyébként fogd úgy fel, hogy az egy "másik élet volt", annak ott és akkor vége is lett, már nincs semmilyen jelentősége a jelen szempontjából.
Remélem jó nő volt, ne bánd!
Első, elég gusztustalan vagy, konkrétan lehánynálak.
Had kérdezzek valamit, miért csaltad meg Őt? Gondoltál rá odakint?
1. Egy tet. vagy.
2. Nem szereted a feleséged.
3. A családod szét fog esni, ha elárulod magad.
Ezentúl a lelkiismeret furdalásoddal kell élned, vagy buktad a családodat. Bár a feleséged megérdemelné, ha megszabadulna tőled. Szóval szerintem mond el.
Most vagy könnyítesz a lelkiismereteden és vállalod a (jogos) veszekedés és válást, vagy elhallgatod és megpróbálsz megbocsátani magadnak.
Egyébként ha ismered a feleséged, kb azt is tudnod kell, hogy hogyan reagálna, adna-e esélyt.
Azért ez igy nem korrekt :D
Ha egy kulcs sok lakatot ki tud nyitni,az egy jó kulcs.
De ha egy lakatot bármilyen kulccsal ki lehet nyitni,akkor az egy sz@r lakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!