Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Amíg külföldön dolgoztam addig csaltam több nővel is. Tudom hogy szemétség, amíg ő otthon várt a gyerekekkel, de nem tudok változtatni rajta.

Nem mondom, hogy teljesen megbántam(remélem a férfiak megértik), de lelkiismeret furdalásom van. Jó lenne könnyíteni ezen, de az a család végét jelentené. Jobb lenne elmondani, vagy tartsam magamban, mert amiről nem tud, az nem fáj neki?

2012. nov. 14. 18:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mondd el a feleségednek, megérdemli, hogy találjon helyetted egy rendes férfit, aki nem úgy tekint rá, mint egy nadrágra: ha épp nincs kéznél, felhúz egy másikat.
2012. nov. 20. 12:52
 32/34 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy a gyerekeidet más nevelje helyetted pár hónap múlva, akkor mondd el, mert ebből válás lenne simán. A lelkiismeretednek akkor kellett volna előjönnie, amikor más nőket dugtál, ezzel már elkéstél. Attól nem fogsz megkönnyebbülni, ha elmondod, mert jön helyette másik teher, szóval majd szépen elfelejted és éltek tovább, ennyi.
2012. nov. 20. 13:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Ha volt esze a feleségednek akkor ameddig külföldön voltál addig páran beleélveztek.
2012. nov. 20. 13:29
 34/34 anonim ***** válasza:

Na mondjuk ez is egy érdekes kérdés, hogy az asszonyka mennyire volt hűséges ez idő alatt, neki is hiányozhatott a szex:D

Kár ezt firtatni szerintem, ami történt, megtörtént.

2012. nov. 20. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!