Ezt elmondjam a feleségemnek?
Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?
28F
Igen,az lesz a legjobb.
Előbb-utóbb úgy is kiderülne ha nem szólsz és közelebb kerültök egymáshoz,akkor meg te leszel a hibás,hogy rámásztál.xD: D
El ,de úgy mond, hogy ez téged nagyon zavar. És tedd egyértelművé, hogy nem kívánatos a viselkedése. Különben féltékenykedés lesz.
21/L
Mondd el nyugodtan. Az ilyen nőszemély nem barátnő csak egy álszent liba.
Szerintem a feleséged se tűrné meg tovább, és igaza is lenne.
Kérd meg a feleségedet, hogy keressen másik barátnőt.
Indokold is meg.Ilyen kis senkiházi, aki a más férjét bámulja és törleszkedik, nem való barátnőnek egy rendes feleségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!