Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elmondjam a feleségemnek?

Ezt elmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?

28F

2011. júl. 1. 11:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én biztos hogy el mondanám a helyedben!Ezen nem gondolkodnék mert ahogy mondta egy hozzá szóló egy vissza utasított nő sok mindenre képes,pláne ha esetleg még beléd is van zúgva!A végén még ő ki talál valami sztorit hogy megdugtad!Az mivel lenne jobb?Én oda mennék és szépen elmondanám a sztorit a feleségednek addig amíg nem késő!

Megmondanám hogy állítsa le a barátnőjét szépen!Ezen ne gondolkodjál ennyit mert ha a csaj esetleg előbb lép mint te,akkor jól megszívhatod!

2011. júl. 1. 12:54
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már hasonlóképpen, szintén a feleség egyik barátnője próbálkozott hasonló dolgokkal. Mivel van egy olyan előnyöm, hogy mélyebb hangom van, mint a nőknek (viva ádámcsutka), egyszerűen határozottan, majdnem kiabálva kiosztottam, hogy rosszul vagyok, ha a közelemben van és meg nem próbáljon még egyszer bármit is, nagyon szégyellje el magát. Mindezt a feleségem előtt. Majd szintén a feleségem előtt részletesen elmondtam, mikkel próbálkozott.

A nejemet se kellett nógatni, azonnal kitessékelte.

Esetleg próbáld meg ezt, nekem bevált!

2011. júl. 1. 13:19
 43/47 anonim ***** válasza:
83%

Igen mondd el mert az ilyesmi így vagy

úgy de kiderül és akkor rosszabb lesz mert azt fogja hinni hogy okkal nem szóltál és létszíves legyen annyi eszed hamár feleséged van hogy nem adod a lovat a barátnő alá. A megnézed meg hasonló beszólásokat a helyedben kerülném. Lehet hogy elsőre vicces de hosszú távon majd meglátod hogy nem az.

2011. júl. 1. 13:46
 44/47 anonim ***** válasza:
78%
Hogy döntöttél? :)
2011. júl. 1. 19:42
 45/47 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Utána átjött a csaj (nem gondolta h elmondtam) és egy idő után rákérdezett a feleségem, a csaj tagadta, utána kamuzott és a feleségem kiakadt rám de a végén bevallotta.
2011. júl. 1. 20:55
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Helyes!Én is ezt tettem volna!
2011. júl. 1. 21:12
 47/47 anonim ***** válasza:
78%
És barátnők még? Vagy most akkor rád haragszik vagy rá?
2011. júl. 1. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!