Ezt elmondjam a feleségemnek?
Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?
28F
mondd el, és a feleséged meg úgy is megszakítja a barátságot szerintem. én rühellem az ilyen ribiket, akik még a házasságot sem tisztelik, főleg hogy a bnője férje vagy..undorító nő az ilyen.
18/L
Te mit varnal el a baratnodtol ilyen esetben?
Azt, hogy elmondja vagy azt, hogy nem?
A valaszod alapjan cselekedj...
37F
Tudjátok nő létemre az itt adott válaszaim zömében a férfiakat védem. Próbáljuk könnyebben kezelni a dolgokat alapon. általában válaszaimban arra szoktam rávilágítani, hogy nem kell rögtön rohanni válni, ha valami gyanús nem biztos, hogy megcsalás áll a háttérben.
Most valamiért a kérdező mégis gyanús. Először is nekem is az a véleményem, hogy beszólásával (hangsúlytól függ) lovat is adhatott a kedves barátnő alá. Illetve nem hiszem, hogy ha valaki nem akarja, akkor lehet a szájára puszit adni. Ez számomra feltételez egy olyan testi közelséget, amit a párom barátnőjének már nem engedek meg. Értsétek ezalatt azt, hogy ha közeledik, akkor hátrálok (persze ez is lehetett a pillanat műve is). És még egy dolog. Eszembe nem jutna itt kérdezni, tiszta lelkiismeret esetén, szaladnék a páromhoz, hogy elmondjam a dolgot és mielőbb mossam maga, mert én ártatlan vagyok (persze ez is magyarázható félelemmel). Nekem az lenne a célom, hogy mielőbb pontot tegyünk az ügy végére, hogyha nem is szakad meg a barátság, a párom akkor is figyelhessen arra, hogy ne maradjunk kettesben. Ne bízzon meg teljesen a barátnőben.
Na mindegy, szóval nem bukik a sztori, csupán sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!