Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elmondjam a feleségemnek?

Ezt elmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?

28F

2011. júl. 1. 11:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el mindenképp! Az a nő meg gusztustalan, h szinte a barátnője mellett flörtöl veled...
2011. júl. 1. 12:25
 32/47 anonim ***** válasza:
79%
Ezen miért gondolkodsz? Ha zavar az a nő és kényelmetlennek érzed, hogy úgy viselkedik, akkor ha vagy olyan viszonyban a feleségeddel, már rég szóltál volna neki és megtudtátok volna beszélni. Nyilván azért egy picit élvezed, hogy az a szegény oda van érted, mert különben, nem hezitálnál, hogy szólj e vagy sem. Ha pedig nem vagytok olyan viszonyban, hogy egy ilyen beszélgetést botrány, ordibálás és kétségbeesés nélkül meg tudjatok beszélni, akkor miért vagytok egyáltalán házasok?
2011. júl. 1. 12:27
 33/47 anonim válasza:
100%
Persze ,hogy mond meg ez nem kérdés!Ha a feleséged igazán szeret ,(ami feltehetőleg biztos) akkor megérti a helyzeted és elbeszélget majd a barátnőjével, milyen barátnő az ilyen?:O Sok sikert!
2011. júl. 1. 12:29
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barátnő! Mond el neki :)
2011. júl. 1. 12:31
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

mondd el, és a feleséged meg úgy is megszakítja a barátságot szerintem. én rühellem az ilyen ribiket, akik még a házasságot sem tisztelik, főleg hogy a bnője férje vagy..undorító nő az ilyen.

18/L

2011. júl. 1. 12:36
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Te mit varnal el a baratnodtol ilyen esetben?

Azt, hogy elmondja vagy azt, hogy nem?

A valaszod alapjan cselekedj...

37F

2011. júl. 1. 12:37
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
engem megkért a párom,hogyha a haverja bepróbálkozik mondjam el neki,tudjuk ,hogy bejövök a srácnak...de nem hiszem,hogy megtenné,meg amúgy sincs esélye
2011. júl. 1. 12:39
 38/47 anonim ***** válasza:
74%

Tudjátok nő létemre az itt adott válaszaim zömében a férfiakat védem. Próbáljuk könnyebben kezelni a dolgokat alapon. általában válaszaimban arra szoktam rávilágítani, hogy nem kell rögtön rohanni válni, ha valami gyanús nem biztos, hogy megcsalás áll a háttérben.

Most valamiért a kérdező mégis gyanús. Először is nekem is az a véleményem, hogy beszólásával (hangsúlytól függ) lovat is adhatott a kedves barátnő alá. Illetve nem hiszem, hogy ha valaki nem akarja, akkor lehet a szájára puszit adni. Ez számomra feltételez egy olyan testi közelséget, amit a párom barátnőjének már nem engedek meg. Értsétek ezalatt azt, hogy ha közeledik, akkor hátrálok (persze ez is lehetett a pillanat műve is). És még egy dolog. Eszembe nem jutna itt kérdezni, tiszta lelkiismeret esetén, szaladnék a páromhoz, hogy elmondjam a dolgot és mielőbb mossam maga, mert én ártatlan vagyok (persze ez is magyarázható félelemmel). Nekem az lenne a célom, hogy mielőbb pontot tegyünk az ügy végére, hogyha nem is szakad meg a barátság, a párom akkor is figyelhessen arra, hogy ne maradjunk kettesben. Ne bízzon meg teljesen a barátnőben.

Na mindegy, szóval nem bukik a sztori, csupán sántít.

2011. júl. 1. 12:45
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az a legjobb, ha elmondod, ne az legyen, hogy mástól tudja meg, aztán majd a feleséged lerendezi. Lehet, hogy te is kapsz, de a barátnő is:)
2011. júl. 1. 12:48
 40/47 anonim ***** válasza:
79%
Hápe', hogy legyezgeti a hiúságát. Benne van ő is a dologban, ha nem is vastagon.
2011. júl. 1. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!