Ezt elmondjam a feleségemnek?
Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?
28F
Szerintem a "Megnéznéd" nem cicázós, hanem gúnyos.
Kérdező, intézd, hogy a nő több látogatást ne tegyen nálatok. A feleséged tudni fogja a módját a távoltartásnak, csak tájékoztasd.
Szerintem meg a "megnéznéd?" cicázás. Én még azt sem engedtem volna, hogy hozzámbújjon, közel jöjjön, nemhogy a számra puszit adjon.
Minél előbb mondd el neki és ahogy a többiek itt írták előttem, lehetőleg nyilvánítsd ki, hogy ez neked nagyon nem jön be és nem tudtál kitérni a tolakodása elől.
Egyenesen mondd meg a feleségednek, hogy keressen másik barátnőt, ugyanis a barátnője nem barát, hanem rád mászik. Te ebben nem akarsz részt venni, és sürgősen építse le, mert nem akarsz semmiféle konfliktust. Ennyi. Én tudni akarnám ha ilyen a barátnőm, és a férjemnek hinnék. De meg kell mondani, mert durvább dolgok is történhetnek, ugyanis a nő már a tettek mezejére lépett, nem csak plátóian epekedik utánad. Szóval nem fog ennyinél megállni, aztán meg már te mosakodhatsz utána. nem kell ezt megvárni, és nagyon jó hogy észre vetted. :) gratulálok, a férfiak nem szokták észre venni az ilyen női nyomulásokat, csak mikor már kész a baj :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!