Ezt elmondjam a feleségemnek?
Van egy barátnője aki sokszor átjön hozzánk és észrevehetően belém van esve. Általában akkor jön amikor tudja hogy itthon vagyok és olyankor mindig engem néz. A múltkor kiröhögtem mert folyamatosan a nadrágomat nézte ott :D én meg megkérdeztem hogy megnéznéd? nem mondott semmit. Tegnap meg hozzám bújt és adott a SZÁMRA egy puszit én meg mondtam neki hogy szia és kimentem. Nem mondtam a feleségemnek. De szerintem jobb lenne ha tőlem tudná meg mert utána meg az lesz hogy megcsaltam. Csak ők nagyon jóba vannak...nem tudom. Elmondjam?
28F
Már mi a lóf@szért lenne bűnös a kérdező? Nem bahhta meg a csajt!
Én a feleségnek elmondanám és kérném is arra, hogy higgye ezt el, nehogy a bosszúálló tyúk bekavarjon.
Mindenképp mondd el a feleségednek és úgy tálald, hogy neked mennyire kellemetlen és visszataszító, amit a barátnője csinál! Tehát hogy ne legyen aztán féltékenykedés a dologból. Azt viszont remélem nem teszi zsebre a barátnő, amit majd kap a feleségedtől :)
25/N
Ebből jól már nem jössz ki.
1. Olyan nincs, hogy valaki meg tudjon ölelni, ha nem akarod, de
2. az is lehetetlen, hogy úgy csókoljon meg, hogy te ellenállsz.
Te is hibás vagy, mert direkt adtad alá a lovat is a "megnéznéd?" kérdéssel. Aki zavarban van és nem tetszik neki a dolog, az nem kérdez ilyet. Neked tetszett, ez nyilvánvaló.
Ezeket a feleséged is jogos kérdésként fogja feltenni, a barátnő pedig könnyedén hazudhat valamit. Ha azt mondod a feleségednek, hogy megcsókolt a barátnője, onnan ha a barátnő azt mondja, hogy több is volt, akkor neki fog hinni, mert hihető. Hihető, mert aki nem akarja, azt nem lehet megcsókolni. A legrosszabbra készülj fel.
Csak azt tudom ismételni amit előttem is írtak: mindenképpen mond el a feleségednek, de úgy, hogy egyértelmű legyen, hogy neked ez a dolog nem tetszik. Inkább ne is elmond, hanem elpanaszold.
Még a végén összeugraszt titeket.
11:46!
Csak annyi a "bűne2 az én értékrendem szerint, hogy tudta, hogy tetszik a csajnak, ettől függetlenül nem került el egy olyan szitut, hogy kaphasson egy szájra puszit. Illetve a nadrágos beszólást, akár bátorításnak is vehette. Szóval nem cicázunk valakivel, aki ránk van kattanva, akkor amikor feleségünk van.
Nem oltári bűn, de azért ő is hibázott.
Lehet, hogy azért barátkozik a feleségeddel, hogy a közeledben legyen.
Mondd el a feleségednek.Az lenne a legjobb, ha együtt raknátok ki a szűrét, akkor talán felfogná, hogy egyikőtök sem szeretné látni többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!