Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségemnek?
Amíg külföldön dolgoztam addig csaltam több nővel is. Tudom hogy szemétség, amíg ő otthon várt a gyerekekkel, de nem tudok változtatni rajta.
Nem mondom, hogy teljesen megbántam(remélem a férfiak megértik), de lelkiismeret furdalásom van. Jó lenne könnyíteni ezen, de az a család végét jelentené. Jobb lenne elmondani, vagy tartsam magamban, mert amiről nem tud, az nem fáj neki?
"Ha egy kulcs sok lakatot ki tud nyitni,az egy jó kulcs.
De ha egy lakatot bármilyen kulccsal ki lehet nyitni,akkor az egy sz@r lakat :D"
Igen, ez igaz.
De ki beszélt most itt kulcsokról meg lakatokról? Azt hittem, emberekről volt szó.
Értem én.
Olyan ember vagy, aki képes másokat élettelen dolgokhoz hasonlítani és ezzel magyarázza a saját, minden empátiát nélkülöző gondolkodását.
De mint mondtam, itt nem élettelen dolgokról volt szó.
Egy nőnek is vannak igényei. Kár, hogy ezt te nem vagy képes belátni.
Tudod, ha elmondanád, az baromi sz@r lenne mindenkinek - neki, mert annyi lenne az önbizalmának, a nőiességébe vetett hitének, és a gyerkőc is megtudná előbb-utóbb, mit tett az apja. Férfiként mondom, hogy undorító dolgot tettél. Küzdj meg egyedül a lelkiismeret furdalásoddal. Ha pedig még egyszer megteszed, szerintem hagyd el - "jó" apa ettől még lehetsz (mondjuk...), és legalább őt sem fosztod meg attól a lehetőségtől, hogy olyan férfi mellett legyen, aki nem alázza meg.
26/F
Most meg olyan dolgokat sikerült kiolvasnod a hsz-emből, amit soha nem is írtam? Nem vagy semmi!
Sehol nem írtam, hogy bármi is a pasik hibája lenne. Éppenséggel, nagyon is kedvelem őket.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a "kulcs-lakat" példa egyrészt elcsépelt, unalmas, másrészt nélkülöz mindenféle empátiát.
Férfi vagyok és nem,nem értem meg.
Otthon neveli a gyereketeket a feleséged,te meg félre k*rogatsz,ebben nem nagyon van mit megérteni,f*szkalap vagy és kész.Az összes ilyen.Remélem kidob a feleséged,mert megérdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!