Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Amíg külföldön dolgoztam addig csaltam több nővel is. Tudom hogy szemétség, amíg ő otthon várt a gyerekekkel, de nem tudok változtatni rajta.

Nem mondom, hogy teljesen megbántam(remélem a férfiak megértik), de lelkiismeret furdalásom van. Jó lenne könnyíteni ezen, de az a család végét jelentené. Jobb lenne elmondani, vagy tartsam magamban, mert amiről nem tud, az nem fáj neki?

2012. nov. 14. 18:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%

"Ha egy kulcs sok lakatot ki tud nyitni,az egy jó kulcs.

De ha egy lakatot bármilyen kulccsal ki lehet nyitni,akkor az egy sz@r lakat :D"

Igen, ez igaz.

De ki beszélt most itt kulcsokról meg lakatokról? Azt hittem, emberekről volt szó.

2012. nov. 14. 18:32
 12/34 anonim ***** válasza:
9%
Ha ezt nem érted az nem nekem ciki..
2012. nov. 14. 18:35
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Értem én.

Olyan ember vagy, aki képes másokat élettelen dolgokhoz hasonlítani és ezzel magyarázza a saját, minden empátiát nélkülöző gondolkodását.

De mint mondtam, itt nem élettelen dolgokról volt szó.

Egy nőnek is vannak igényei. Kár, hogy ezt te nem vagy képes belátni.

2012. nov. 14. 18:37
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Ne légy olyan önző hogy könnyíteni akarsz a lelkiismereteden. Ha megtetted, akkor tartsd magadban, és próbálj meg boldogan élni. Én nő vagyok és nem akarnék róla tudni.
2012. nov. 14. 18:38
 15/34 Lifeishard ***** válasza:
100%

Tudod, ha elmondanád, az baromi sz@r lenne mindenkinek - neki, mert annyi lenne az önbizalmának, a nőiességébe vetett hitének, és a gyerkőc is megtudná előbb-utóbb, mit tett az apja. Férfiként mondom, hogy undorító dolgot tettél. Küzdj meg egyedül a lelkiismeret furdalásoddal. Ha pedig még egyszer megteszed, szerintem hagyd el - "jó" apa ettől még lehetsz (mondjuk...), és legalább őt sem fosztod meg attól a lehetőségtől, hogy olyan férfi mellett legyen, aki nem alázza meg.

26/F

2012. nov. 14. 18:42
 16/34 anonim ***** válasza:
Ismerem a nők igényeit.A kérdezőt is "megoldották" s nem valószinű hogy érdekelte őket hogy van-e családja..szóval hagyjuk az álszent dumát hogy csak mi pasik tehetünk mindig mindenről..
2012. nov. 14. 18:46
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Most meg olyan dolgokat sikerült kiolvasnod a hsz-emből, amit soha nem is írtam? Nem vagy semmi!

Sehol nem írtam, hogy bármi is a pasik hibája lenne. Éppenséggel, nagyon is kedvelem őket.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a "kulcs-lakat" példa egyrészt elcsépelt, unalmas, másrészt nélkülöz mindenféle empátiát.

2012. nov. 14. 18:51
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok és nem,nem értem meg.

Otthon neveli a gyereketeket a feleséged,te meg félre k*rogatsz,ebben nem nagyon van mit megérteni,f*szkalap vagy és kész.Az összes ilyen.Remélem kidob a feleséged,mert megérdemled!

2012. nov. 14. 18:59
 19/34 anonim ***** válasza:
Tartsd meg ezt magadba,gondolj a gyerekekre is.Szóval hagyd ,attól hogy elmondod jobb nem lesz.
2012. nov. 14. 19:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem is szántam nagy ritka életbölcsességnek,ezért is volt a végén ez " :D ".
2012. nov. 14. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!