Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Amíg külföldön dolgoztam addig csaltam több nővel is. Tudom hogy szemétség, amíg ő otthon várt a gyerekekkel, de nem tudok változtatni rajta.

Nem mondom, hogy teljesen megbántam(remélem a férfiak megértik), de lelkiismeret furdalásom van. Jó lenne könnyíteni ezen, de az a család végét jelentené. Jobb lenne elmondani, vagy tartsam magamban, mert amiről nem tud, az nem fáj neki?

2012. nov. 14. 18:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Na, hallod! Veled aztán jól bevásárolt a feleséged!

Ha van egy kis eszed (tudom, van, valahol a lábad közt, de most a másikra gondolok, ott a nyakad felett), akkor nem mondod el és reménykedsz, hogy soha nem fog kiderülni, aminek nagy a valószínűsége, ugyanis nem hinném, hogy a feleséged összefutna a külföldi partnereiddel.

Egyébként igazából inkább azt érdemelnéd, hogy az asszony jól fenéken billentsen.

2012. nov. 14. 19:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

"remélem a férfiak megértik"

Nem értelek meg. Pár ezer éve lejöttünk a fáról, melynek egyenes velejárója, hogy képesek vagyunk gondolkozni - már aki - és nem a primitív szaporodási ösztöneink irányítanak bennünket. A megcsalás a legaljasabb, legszemetebb dolog egy kapcsolatban. Ha folyamatosan csajokat akarok kúrogatni, akkor nem kezdek kapcsolatba és főleg nem nősülök meg. És nem fogok arra hivatkozni, hogy bocsi, de férfi vagyok, nem tehetek róla.

2012. nov. 14. 19:32
 23/34 anonim ***** válasza:
Még egy ilyen patkány embert :)) Szegény feleséged... remélem összeszedtél valami fínom kis gombát meg fertősért odakint :D
2012. nov. 14. 19:50
 24/34 anonim ***** válasza:

A probléma itt lakozik:

"Nem mondom, hogy teljesen megbántam"

2012. nov. 14. 20:04
 25/34 anonim ***** válasza:
Ennyi sok itélkező balf@szt :D látszik, hogy nem voltatok 10+ évig házasok LOL
2012. nov. 14. 20:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Minek jöttél haza a feleségedhez, miért nem maradtál ott és k úrogattad tovább a külföldi nőket, ha szerinted ez a jó, a természetes? Nem értelek.
2012. nov. 14. 21:27
 27/34 anonim ***** válasza:
Azért én kicsit kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy a feleséged eközben itthon úgy néha-néha félrekettyintgetett, mert hát neki is vannak igényei és igazából nem is bánta meg nagyon, reméli, hogy megérted... Vagy ezt meg csak a nők érthetik meg? :D
2012. nov. 14. 21:46
 28/34 anonim ***** válasza:
Haza se kellett volna jönnöd. Remélem a feleséged kib@sz hogy a lábad se éri a földet, sőt a gyerekedtől is eltilt. Bár látszik arra sem vagy kíváncsi.
2012. nov. 15. 15:46
 29/34 anonim ***** válasza:
Az eltiltás a gyerekeket jobban megviselné szerintem, szóval ezzel nem vele b.szna ki a felesége, hanem a saját gyerekeivel. Az eltiltás szerintem elég gyökér dolog, kivéve ha az apa alkesz vagy drogos.
2012. nov. 15. 16:06
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi sok itélkező balf@szt :D látszik, hogy nem voltatok 10+ évig házasok LOL"

Miért, mit kéne írnunk te gyökér? Hogy jól van, semmi baj, nyugodtan b.sszál félre. Úgy csinálsz, mintha természetes lenne, hogy x év után félre kell kefélni. Ha meg szar a házasságod, arról te tehetsz.

2012. nov. 15. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!