Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve csalom a feleségem! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!
nem kamu!!!
csak nem tudom hogy elmondjam e neki...
nem tudom miből vetted azt hogy ez kamu?
ma 20:59
huuu ha azt tudnád hogy hányszor beszéltem vele erről...sokszor!!nem érdekli egyáltalán..nem lehet lázba hozni semmivel...egyszerűen nem akarja ennyi..pedig nem vagyok igénytelen ember.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem ő a feleséged véletlenül? :D
Először is meg kéne beszélni vele a dolgokat. Hogy miért nem akar szexelni veled, mi a problémája, és mi lenne a megoldás.
Én ha évekig nem bírnék szexelni valami miatt, talán pont magam ajánlanám fel a páromnak hogy keressen valakit erre a célra.
Jobb tiszta lapokkal játszani, mint hogy a hátam mögött eljárjon...
Nem beszéltetek még soha erről?
ha már annyit beszéltél vele akkor meg is értelek hogy csalod. sőt mitöbb... ha ennyire nem érdekli a dolog akkor neki is meg kéne értenie
szerintem evidens hogyha egy párból az egyik fél nem akar tovább szexelni, a másiknak meg szüksége van rá akkor máshol fogja megkapni...
eléállnék és megmondanám
ha elhagyna még jót is tenne neked
Ha már megcsaltad,illene bevallani neki és viselni a következményeket!Viszont számíthatsz rá,hogy nagy valószínűséggel el akar majd hagyni.
Ha viszont nem mondod l neki,akkor egy idő után borzasztó bűntudatod lesz,szóval ebből már nem igazán lehet semmi jót kihozni!
Ki milyet szakít, olyat szagol.
Elvettél egy nőt, aki mellett nem teljes az életed. Megcsalod. Hazudsz neki.
Vagy belenyugszol, hogy ő veled nem élvezi a szexet, és elfogadod az életed így, vagy elválsz, és keresel mást.
Egyébként mekkora ciki lesz, ha válás után kiderül, hogy a nejed más mellett kivirul, egy vadmacska lesz az ágyban, a szeretőd meg csak ügyesebb színész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!