A feleségem folyton ugráltat?
Bocs de te nem vagy az a zúgivó alkesz aki összehozott egy 3 kölyköt a meglévő 2 melllé?
Amúgy ő egész nap otthon van a betegggel te napi 1-2 órát törödsz vele azt is azért mert a nejed már nem tudja emelgwetni a fürdéshez és nem tudja ki be venni a kocsiból a gyógytornákknál.
A feleséged mit csinál azon túl, hogy főz, mos, szoptat? Úgy értem lehet ő is egész nap robotol csak te ezt nem látod mivel nem vagy otthon. A gyereknevelés és egy háztartás fenntartása egyrészt nagyon kimerítő, másrészt baromi unalmas (persze lehet, hogy neked ettől messze kimerítőbb munkád van, ez esetben bocsánatot kérek). Tényleg mindent rád akaszt, vagy csak annyit, amennyit ő egyedül nem tud elvégezni? 3 gyerek nevelése amúgy sem egyszerű (tudom, mivel egy 3 gyerekes családban vagyok a "legkisebb"), de ha még egy fogyatékos is van az mindenképpen több emberes munka, teljesen mindegy, hogy az egyik egész nap otthon van.
Természetesen téged is megértelek, mert a pihenés az igen is jár neked! Szerintem erről mindenképpen beszélj a nejeddel, hogy segítesz neki, de ha már haza állítasz a munkából hulla fáradtan legalább had pihenj egy kicsit, annál jobban fogod tudni végezni a többi teendőt otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!