Afganisztanban vagyok es a felesegem nagyon felt engem. Probalom mindig nyugtatni de nem megy mert most mindig rosszra gondol. Azt mondta hogy sokat sir. Most olyan filmeket nez ami tele van talibokkal akik megolik a katonakat. En meg kint leszek egy darabig es nem akarom hogy addig kikeszuljon vagy valami meg addig vigyaznia kell a fiunkra is. Tortent mar 1-2 erdekes dolog velem de nem mondtam el neki. Akarmit mondok nem nyugszik meg. Mit mondhatnek neki?
Minek néz ilyen filmeket? Ki akarja magát készíteni?
Nagyon nem tudod megnyugtatni csak ha már otthon leszek (:
2011. nov. 26. 11:25
2/31 anonim válasza:
Írj neki minél többet, amikor csak teheted. Soha ne mesélj a nehézségekről. mond meg neki, hogy ne nézzen ilyen filmeket, mert közük sincs a valósághoz, a filmek mindig el vannak túlozva.
2011. nov. 26. 11:26
3/31 bánomisén válasza:
Gyere haza, attól majd megnyugszik. Mástól nem fog.
2011. nov. 26. 11:32
4/31 anonim válasza:
Ne haragudj,de ha tudtad,hogy kimesz miert vetted el? Tudtad,hogy ez lesz,hogy sirni fog etc,es raadasul azt mondod nem rovid ideig leszel ott. A hazassag az alkalmazkodasrol szol, te most pont nem ezt teszed, eldontottel valamit,amit csinalsz,ha tetszik neki,ha nem. Gyere haza,attol megnyugszik.
2011. nov. 26. 11:38
5/31 anonim válasza:
11:38
Nyilvanvalo hogy a penzert van kint mint katona. Felesege is es csaladja reszesul ebbol.
Probalj egy katonatarsad baratnojevel, felesegevel osszehozni a tiedet. Igy egymast tudjak vigasztalni, tamogatni, lelkesiteni, erot adni egymasnak. Ki tudjak beszelni felesuket is.
Szerintem ha elmondod a problemat a fonokodnek, biztos van allami tamogatas, lehet ingyenes pszihologus, segitseget kerni.
2011. nov. 26. 11:43
6/31 anonim válasza:
From, el lehet menni kulfoldre kozosen, lehet mas munkat kapni is,amibol meg lehet elni. Ha nekem ment,masnak is, csak akarni kell.
2011. nov. 26. 11:45
7/31 anonim válasza:
Na,persze kulfold alatt nem Afganisztanra gondoltam.
2011. nov. 26. 11:45
8/31 anonim válasza:
Nézd fiam ! Az én 39 éves fiam is kinn van igaz KOszovóban. Mivel fiatal vagy gondolom a feleséged is hasonló korú és egy-két eldobott szóból nagyit. A fiam mindig csak a baráti kapcsolatárol és az étkezés minőségéről ill. állapotáról ir, tehát ködösít. Neked is azt kellene. Azt ne írd neki, hogy azért nem irod meg milyen érdekes dolgok történnek veled , mert Őt nem akarod megfélemlíteni.Az hülyeség én is voltam fiatal, és szerettem kérkedni dolgokkal. Azt hittem, hogy a feleségmnél imponálhatok és Istenként néz rám. Tehát mondom csak a jóról beszél. Akarom mondani IDŐJÁRÁSRÓL, SZERELEMRŐL, KÍVÁNÁSRÓL, GYEREKRŐL, SZÜLŐKRŐL, KAJÁRÓL.sTOPP.
2011. nov. 26. 11:58
9/31 anonim válasza:
A feleséged kézzel-lábbal tiltakozott az ellen, hogy kimenj. Akkor sem érdekelt a véleménye, miből hitted, hogy majd megnyugszik? Szerintem nem is igazán érdekel téged, hogy ő mit érez.
2011. nov. 26. 12:17
10/31 anonim válasza:
"Uristen kiraly vagyok, vegre fel tudtam jonni.
Afganisztanban vagyok es a felesegem nagyon felt engem. "...tán nem ide kéne írogatnod, hanem vele skype-olhatnál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!