Afganisztanban vagyok es a felesegem nagyon felt engem. Probalom mindig nyugtatni de nem megy mert most mindig rosszra gondol. Azt mondta hogy sokat sir. Most olyan filmeket nez ami tele van talibokkal akik megolik a katonakat. En meg kint leszek egy darabig es nem akarom hogy addig kikeszuljon vagy valami meg addig vigyaznia kell a fiunkra is. Tortent mar 1-2 erdekes dolog velem de nem mondtam el neki. Akarmit mondok nem nyugszik meg. Mit mondhatnek neki?
Hát pedig Afgnisztánban fél év misszióval keresel kb. 2-3 milliót!!! Nyilván ezért mennek ki a katonák!!! Ismerősöm volt pasija 3.-szor volt kint Afganistánban, természetesen pénzért, vett belőle házat is hitel nélkül!!!
2011. nov. 26. 12:18
12/31 anonim válasza:
12:17
Ki irta, hol latod, hogy feleseg "kezzel-labbal" tiltakozott a ferj kimenesevel szemben?
2011. nov. 26. 12:19
13/31 anonim válasza:
Mindjárt megkeresem FromOz. Lassú leszek, mert azokra nem válaszoltam már akkor is látszott, hogy élvezi a pasi, hogy az asszony odavan.
2011. nov. 26. 12:27
14/31 anonim válasza:
Jojjon ki Nemetorszagba 2 kezi munkara,itt is megkeres havi fel milliot,ha van szakmaja meg tobbet is. Nem egy nagy osszeg, es ennyibol lakast/hazat megnezem hol veszel.
2011. nov. 26. 12:28
15/31 anonim válasza:
Ha ő katona akar lenni akkor miért ne lehetne? A felesége tudta ezt, és nincs joga belszólni, legfeljebb nem kellett volna hozzmenni ha neki ez nem jön be. Úgy ahogy gondolom a férje sem tiltja meg neki hogy mit dolgozzon. Otthon a saját házában is meghalhat az ember és valakinek ezt a munkét is el kell végeznie. Én büszke lennék ha a férjem katona lenne... Az meg egyenesen a nő eszét mutatja ha még ilyen filmeket is néz hogy legyen min mártírkodnia...
2011. nov. 26. 12:30
16/31 anonim válasza:
Tehat a penz,mint emlitettem nem indok. Az mar egy indok, hogy inkabb a munkam-ami csoppet sem az a kategoria,amit meg toleralnia kell egy nonek-fontosabb,mint az asszony,meg a gyerek. Ha ez van,akkor meg ezt kellene megmondani neki,mindjart nem sirna. En is hivatasos katona voltam,elvegeztem a foiskolat is,ez volt minden almom,tehat en igazan meg tudom erteni a kollegat. De a csalad szerintem fontosabb,meg egyszer mondom SZERINTEM.
2011. nov. 26. 12:30
17/31 anonim válasza:
A 3 misszióból vett házat Orosházán, ja és mesélte, hogy szinte egész nap bent ültek kártyáztak stb. Nem sok mindent csináltak, igaz veszélyes hely, de legalább egész nap elvoltak, sokan azért mennek katonának, hogy semmi munkáért szinte jól keresnek, itt is a Honvédségnél, edző terem van, nem rég elkészült a medencéjük, filmet néznek és csak akkor csinálnak valamit, ha kiképzés van, de az nem sűrűn van!!! Hozzáteszem ez egy katona szájából hangzott el!!!
2011. nov. 26. 12:35
18/31 anonim válasza:
Meg külföldön más munkával lehet sokat keresel, de a fizetések egyenes arányban vannak a bolti árakkal!!! A katonák meg akkor kapják meg a misszióért a pénzt ha hazajönnek, magyarországon meg azért nem számít kevésnek!!!
2011. nov. 26. 12:36
19/31 anonim válasza:
Ezen kívül is volt legalább két kérdés ugyanerről. Mind arról szól, hogy az asszony nem akarja.
Spec. pont itt Nemetorszagban alacsonyabbak az arak,mint otthon. Az meg tul nagy kieses lenne,ha ugyanez a penz 2evvel kesobb jonne ossze, a hazra? Szerintem nem,ha egyutt vannak, de ezt csak azert akartam irni, hogy lassatok, hogy a penz ez esetben nem indok,legalabbis nem ad akkor kulonbseget,ha levonom a lakbert stb,na teny 2 ev az 2 ev...de inkabb,mint 2 evig egyedul. Az megint mas kerdes, ha a munka budos, vagy onmegvalositani akarunk ilyen modon csaladosan. Felre ne ertsetek, pl. a felesegem is karriert csinalt, de nem is volt kozben katona, szoval en azt mondom, hogy a penz nem indok. Aztan meg kovezettek meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!