Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vigasztaljam meg a...

Hogy vigasztaljam meg a felesegem?

Figyelt kérdés

Uristen kiraly vagyok, vegre fel tudtam jonni.

Afganisztanban vagyok es a felesegem nagyon felt engem. Probalom mindig nyugtatni de nem megy mert most mindig rosszra gondol. Azt mondta hogy sokat sir. Most olyan filmeket nez ami tele van talibokkal akik megolik a katonakat. En meg kint leszek egy darabig es nem akarom hogy addig kikeszuljon vagy valami meg addig vigyaznia kell a fiunkra is. Tortent mar 1-2 erdekes dolog velem de nem mondtam el neki. Akarmit mondok nem nyugszik meg. Mit mondhatnek neki?

28F

2011. nov. 26. 11:21
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
En szeretem oket es annyit beszelek veluk amennyit lehet. De most mit csinaljak uljek otthon es varjak a semmire? Ezt miattuk is csinalom hogy kesobb jobb legyen. Igen a penz miatt is jo meg a jovom miatt is. Nem mondok neki semmit ami miatt rossz kedve lehetne, ugy beszelek vele mintha otthon lennek par kmre tole. En kiskorom ota katona szerettem volna lenni es szerettem is volna kulfoldre menni legalabb egyszer, amikor ossejottunk mar az voltam de elfogadta (azt is mondtam hogy erre szamithat). Mielott eljottem vagy hatvanszor vegigbeszeltuk a dolgokat es elengedett. Tehat nem ugy jottem el ahogy a dolog kinezett.
2011. nov. 26. 13:10
 22/31 bánomisén ***** válasza:
100%
Kérdező, ettől még aggódik érted és ez természetes. Tényleg csak akkor fog megnyugodni, amikor már mellette leszel, addig nem. Attól, hogy esetleg az eszével elfogadta, hogy te ezt akarod, még ott dolgozik benne a félelem, szerintem fordított helyzetben te is így lennél. Az lenne természetellenes, ha egy-két szótól megnyugodna és úgy élne, mintha mi sem történt volna.
2011. nov. 26. 13:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes dolog, hogy az ember lánya félti a férjét, ha az Afganisztánban dolgozik katonaként. Nem kell filmeket nézni (nem is igazán értem miért nézi, hogy még jobban kiboruljon????). Mondjuk a filmeken kívül is vannak gázos szituk, haltak már meg magyar katonák Afganisztánban sajnos. Nyilván ilyenek miatt fél. Én is azt tudom mondani, amit már többen elmondtak, hogy nem igazán fogod tudni megnyugtatni, csak ha már hazajössz. Mikor jössz egyébként haza? Ha legközelebb mennél valahová, nem lehet esetleg kevésbé veszélyes országot választani? Nem értek hozzá, lehet, hogy olyan helyre, ahol nincsenek gondok, nincs vészhelyzet, oda nem küldenek katonákat. Csak kérdeztem.
2011. nov. 26. 15:23
 24/31 anonim ***** válasza:
18%
Hát igen, a könnyebbik dolog kint lenni, azt csinálni, amire vágytál, (esetleg hősködni?), megkeresni a pénzt, amiért majd örök hálájuk üldözhet, mint otthon aggódni éjjel-nappal, és várakozni... Légy megértő.( Képzeld el a helyzetet, hogy hazamész, aztán ő megy ki, te meg rágod a körmöd a gyerekkel.) Neked izgalmas, megbecsülést hoz,kaland is, neki aggódás, időnkénti idegösszeroppanással tarkítva.
2011. nov. 26. 21:44
 25/31 anonim ***** válasza:
49%

tegnap 22:44

"Hát igen, a könnyebbik dolog kint lenni,"

Ha igy gondolod, probalj meg 3-4 honapot. Majd meglatjuk, mennyire konnyunek fogod akkor velni.

2011. nov. 27. 01:54
 26/31 anonim ***** válasza:
Nos, amíg kint leszel, aggódni fog, félteni fog, és pár hónap alatt be fog csavarodni, mert szeret, és mert te vagy a gyermeke apja. Nem tudsz vele mit kezdeni, küldj neki képeket, kérd, hogy ő is küldjön, mesélje el, milyen napja volt, nálatok minden remek, süt a nap, stb. Tudja szegény, hogy nem nyaralni mentél, nem tudom, mit vársz.. :( Beszélgess a többiekkel is, hogy az ő feleségeik hogyan viselik ezt.Kérd meg az itthoni rokonaidat, barátaidat, hogy figyeljenek rá, mert nagyon ki van bukva szegény. Különösen figyeljenek, ha nem rég szült!
2011. dec. 1. 15:03
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Bírom ezt a sok okoskodó erkölcsös,életvezetési tanácsadót!Normális,értelmes dolgot kérdezett,kb 2 értelmes választ kapott.
2011. dec. 9. 23:02
 28/31 anonim ***** válasza:
51%
23:02nél a pont
2011. dec. 10. 18:48
 29/31 bánomisén ***** válasza:

18:48

Ja, nála a pont, hiszen ő teljesen használható tanácsokkal látta el a kérdezőt :-))

Mizu veled, katona? Történt azóta valami pozitív változás?

2011. dec. 10. 20:57
 30/31 A kérdező kommentje:
Beszelgettunk a sracokkal es mindenki szerint jo otlet volt hogy talalkozzanak es beszeljenek egymassal. Mondtam hogy nekem is hianyzik nagyon de tartom magam. Mar nyugodtabb mint volt ha igy folytatja egesz jo lesz. Es lehet hogy hamarabb hazamehetek :)
2011. dec. 11. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!