De, miért, miért, miért? Mióta megszült a feleségem,
azóta nem láttam a mosolyát, de miért? Csak mikor
először fogta a kezébe a babát?
Figyelt kérdés
Csak akkor láttam az igazi boldogságot az arcán, amikor kihozták a kicsit és meglátta. Előtte tündéri,aranyos kismama volt, mindég mosolygott. Még nincs 3 hónapos a kicsi,de a párom vagy sír vagy nem szól semmit,senkihez,a kicsit meg úgy félti, majd nem bele őrül.Hát én azt hittem, hogy nálunk nem lesz boldoggabb kis család a világon!!!!!Most p.pillanat a pici az összes boldogságom! talán meg kellene kérdeznem tőle, hogy "HOL VAN A SZERELEM ÉS A VÁRVA VÁRT BOLDOGSÁG,mert az igazi nem ilyen!!!!!!!44
2011. nov. 2. 18:02
1/10 anonim válasza:
Mindenképp sokat beszélgessetek és fordulj szakemberhez! Depressziós lehet valami csalódás érte, nem ezt várta, vagy valami amit nem mond el neked! Szeresd nagyon mert minden megtörténhet, mint a vihar és nem lehet késve cselekedni!
2011. nov. 2. 18:08
2/10 anonim válasza:
Ó némely kismamánál akár 2 év is eltelik, mire megszabadul attól a nyomasztó felelősségérzettől, ami most rászakadt. Olvastam egy írótól, hogy akinek gyermeke születik, attól kezdve olyan, mint ha egy revolvert szorítanának állandóan a homlokához. Jelentős hormonális változások is rontják a kedélyállapotát. Légy türelmes, és próbálj a terhein enyhíteni! Az, hogy neki "csak" a gyermek körül kell ténykednie, is kimerítő feladat.
2011. nov. 2. 18:08
3/10 anonim válasza:
Szerintem depressziós lett,egyre többet lehet hallani a szülés utáni depresszióról.Ülj le vele beszélgetni,hogy mi a probléma,és tudasd vele,hogy Te mindenben segíted és mellette állsz,és éreztesd hogy mennyire szereted.Ha nem segít akkor lehet a későbbiekben szakemberhez kellene fordulnotok.
2011. nov. 2. 18:14
4/10 A kérdező kommentje:
Valójában úgy is mondhatnám, hogy tényleg "CSAK A BABA tölti ki az életet! Értem én,türelmes is vagyok, megértő is, sokat is olvastam erről a témáról,de már úgy érzem mindenki meg szünt számára létezni, mintha egy ismeretlen közlekedne körülötte. Hát rendben van így, vagy lehetne másként is?
Nálunk volt a családban, a védőnő nagyon sokat segített.Érdeklődj nála.Kitartás, elmúlik,megjön a boldogság is.A feleségednek most rengeteg szeretetre, segítségre van szüksége.Szeresd nagyon, ne hibáztasd.
2011. nov. 2. 18:21
6/10 anonim válasza:
Várj még néhány hónapot, kb félévesen már valakire hagyhatjátok a babát, ha alszik, s elmentek bevásárolni 1 órára. Akkor is otthon lesz a gondolata - én pl egyetlen filmnek sem emlékeztem a tartalmára, mert olyan lelkifurdalásom volt, hogy mi van velük, anyukámék nem rontanak-e el valamit. Vagy maradj te a babával, ő menjen át a barátnőjéhez - ilyenkor kicserélve jön vissza. Jó lenne, ha más kismama mondaná meg neki, hogy az élet nem áll meg, ő anya is, de feleség is, ezt össze kell hangolni.
2011. nov. 2. 18:35
7/10 anonim válasza:
Légy vele nagyon megértő, és nagyon türelmes, próbálj ele beszélgetni, mitől érezné magát jobban, mit segíthetsz neki.
2011. nov. 2. 19:33
8/10 anonim válasza:
nekem 3 hónap volt míg regenerálódtam érzelmileg
6 hónap után jott vissza a termeszetes "nimfomaniam" (erthetoen azt is hianyolta a ferjem :D én is, de megse.. fura volt..)
szoval most varom a masodik babat, remelem gyorsabban lezajlik..arra nem szamitok hogy nem lesz..
kis turelem, ne eroltesd, tamogasd..es nyugodj meg, el fog mulni :D
2011. nov. 2. 20:08
9/10 anonim válasza:
Szülés utáni depresszió....pokoli én átestem rajta és szinte tehetetlen voltam! 6 hónapig tartott, ráment a boldog kismamakor, ráment a házasságom, ráment a kisbabám minikora.
Vidd el a feleséged orvoshoz, vidd el, mert nagy baj is lehet belőle!!!!
2011. nov. 2. 21:04
10/10 anonim válasza:
Ne hagyjátok egyedül a babával!Valahogyan szervezd meg, hogy valaki mindig legyen mellette.Neki is nagyon rossz, de ha egyedül van, bármi megtörténhet. És mégcsak hibáztatni sem lehet majd érte! Ne legyen egyedül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!