Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » De, miért, miért, miért?...

De, miért, miért, miért? Mióta megszült a feleségem, azóta nem láttam a mosolyát, de miért? Csak mikor először fogta a kezébe a babát?

Figyelt kérdés
Csak akkor láttam az igazi boldogságot az arcán, amikor kihozták a kicsit és meglátta. Előtte tündéri,aranyos kismama volt, mindég mosolygott. Még nincs 3 hónapos a kicsi,de a párom vagy sír vagy nem szól semmit,senkihez,a kicsit meg úgy félti, majd nem bele őrül.Hát én azt hittem, hogy nálunk nem lesz boldoggabb kis család a világon!!!!!Most p.pillanat a pici az összes boldogságom! talán meg kellene kérdeznem tőle, hogy "HOL VAN A SZERELEM ÉS A VÁRVA VÁRT BOLDOGSÁG,mert az igazi nem ilyen!!!!!!!44
2011. nov. 2. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp sokat beszélgessetek és fordulj szakemberhez! Depressziós lehet valami csalódás érte, nem ezt várta, vagy valami amit nem mond el neked! Szeresd nagyon mert minden megtörténhet, mint a vihar és nem lehet késve cselekedni!
2011. nov. 2. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Ó némely kismamánál akár 2 év is eltelik, mire megszabadul attól a nyomasztó felelősségérzettől, ami most rászakadt. Olvastam egy írótól, hogy akinek gyermeke születik, attól kezdve olyan, mint ha egy revolvert szorítanának állandóan a homlokához. Jelentős hormonális változások is rontják a kedélyállapotát. Légy türelmes, és próbálj a terhein enyhíteni! Az, hogy neki "csak" a gyermek körül kell ténykednie, is kimerítő feladat.
2011. nov. 2. 18:08
 3/10 anonim válasza:
Szerintem depressziós lett,egyre többet lehet hallani a szülés utáni depresszióról.Ülj le vele beszélgetni,hogy mi a probléma,és tudasd vele,hogy Te mindenben segíted és mellette állsz,és éreztesd hogy mennyire szereted.Ha nem segít akkor lehet a későbbiekben szakemberhez kellene fordulnotok.
2011. nov. 2. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Valójában úgy is mondhatnám, hogy tényleg "CSAK A BABA tölti ki az életet! Értem én,türelmes is vagyok, megértő is, sokat is olvastam erről a témáról,de már úgy érzem mindenki meg szünt számára létezni, mintha egy ismeretlen közlekedne körülötte. Hát rendben van így, vagy lehetne másként is?
2011. nov. 2. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nálunk volt a családban, a védőnő nagyon sokat segített.Érdeklődj nála.Kitartás, elmúlik,megjön a boldogság is.A feleségednek most rengeteg szeretetre, segítségre van szüksége.Szeresd nagyon, ne hibáztasd.

2011. nov. 2. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Várj még néhány hónapot, kb félévesen már valakire hagyhatjátok a babát, ha alszik, s elmentek bevásárolni 1 órára. Akkor is otthon lesz a gondolata - én pl egyetlen filmnek sem emlékeztem a tartalmára, mert olyan lelkifurdalásom volt, hogy mi van velük, anyukámék nem rontanak-e el valamit. Vagy maradj te a babával, ő menjen át a barátnőjéhez - ilyenkor kicserélve jön vissza. Jó lenne, ha más kismama mondaná meg neki, hogy az élet nem áll meg, ő anya is, de feleség is, ezt össze kell hangolni.
2011. nov. 2. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Légy vele nagyon megértő, és nagyon türelmes, próbálj ele beszélgetni, mitől érezné magát jobban, mit segíthetsz neki.
2011. nov. 2. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem 3 hónap volt míg regenerálódtam érzelmileg

6 hónap után jott vissza a termeszetes "nimfomaniam" (erthetoen azt is hianyolta a ferjem :D én is, de megse.. fura volt..)

szoval most varom a masodik babat, remelem gyorsabban lezajlik..arra nem szamitok hogy nem lesz..

kis turelem, ne eroltesd, tamogasd..es nyugodj meg, el fog mulni :D

2011. nov. 2. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Szülés utáni depresszió....pokoli én átestem rajta és szinte tehetetlen voltam! 6 hónapig tartott, ráment a boldog kismamakor, ráment a házasságom, ráment a kisbabám minikora.

Vidd el a feleséged orvoshoz, vidd el, mert nagy baj is lehet belőle!!!!

2011. nov. 2. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyjátok egyedül a babával!Valahogyan szervezd meg, hogy valaki mindig legyen mellette.Neki is nagyon rossz, de ha egyedül van, bármi megtörténhet. És mégcsak hibáztatni sem lehet majd érte! Ne legyen egyedül!
2011. nov. 3. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!