A feleségem folyton ugráltat?
Volt már ilyen kérdés amiben az állitolagos barátod sajnáltatott hogy te szegény anyira kivagy hogy otthon is piálsz.
24 órában dolgozom.... ilyenkor nyilván haza rohansz fürdetni a gyereket, felkelni hozzá, ellátni a másik kettöt.....
Ha már otthon meregeti a valagát, akkor igazán az ő dolga lenne a gyereknevelés! A fogyatékos gondozása is! Ő hogy áll a sérült gyereketekhez? Ellátja? Vagy nyűg neki? Mert írod, hogy te alszol a mellette lévő szobában, te kelsz fel hozzá.
Aztán az ilyen nők panaszkodnak, hogy elhagyták őket... Pedig te tényleg mindent megteszel értük! A nejed jódolgában nem tudja, mit találjon ki!
"És azt lehet,tudni,hogy MIÉRT kellett még 1 gyerek?!És ha állandóan dolgozol mikor viszed a gyereket gyógytornára?Azt írod,gyakran Te főzöl.A kommentedben pedig azt,hogy a feleséged mos,főz,szoptat.Külön szobában alszotok.Ez még oké,meg kell a szex is,de MIÉRT nem védekeztetek?!Annyi miért van a történetedben..."
Mindenért a férfi a hibás? simán el tudom képzelni, hogy a lusta disznó neje direkt felcsináltatja magát, nem szedi a gyógyszert, ilyesmi, mert a balekot maga mellett kell tartani. A sérült gyerek is sokszor elég, h a férj lelépjen, hát ha egy ilyen undorító lusta dög a feleség!
Nem biztos, hogy a másik kérdés róla szólt. Ő maga mondta, hogy nem is iszik.
Sajnos elég sok családban előfordul a fogyatékos gyermek.
Szerencsétlenek,és hogy menjen el az asszony üzletbe?????????Vigye a sérült gyereket a nyakában,a kisbabát tolja babakocsiban a második azt nem tudom mekkora.?! Aki volt már otthon fél éves gyerekkel,az tudja hogy maga a kisbaba és a szoptatás és kivonja az anyát a forgalombol 1-1,5 évre,nemhogy ha van még otthon egy sérült gyerek is,meg még egy...egy db fél éves gyerekkel is nehéz,és embertprobálo feladat el látnia háztartást,nemhogy ha van otthon még 2 akiből egy magatehetetlen. És mégis hogy vigye a nagyot gyogytornára??Addig hova tegye a csecsemőt?? És még egy apro kérdés,amég tanula középső gyerekkel,mit csináljon a kisbabával hogy ne visitson és hagyja őket tanulni,és mit csináljon a sérült gyerekkel????Ez nem egy,de még csak nem is két emberes feladat. Ha ezeket az apro kérdéseket megválaszoljátok nekem,hogy lehet ezt gyakorlatban megoldani,visszaszivok mindent és beállok a nőt köpködők sorába.
Öcsi,neked már második gyereket sem kellett volna csinálnod,nemhogy egy harmadikat....Én megértem hogy fárad t vagy,én megértem hogy ez rohadt sok melo még 4 embernek is,nemhogy 2 nek,akiből az egyik dolgozik de,ez nem hozzáálás!!
"Nem biztos, hogy a másik kérdés róla szólt. Ő maga mondta, hogy nem is iszik.
Sajnos elég sok családban előfordul a fogyatékos gyermek"
Én elolvastam a kérdező válaszait ott. Szinte minden más stimmel, a gyerekek kora, hogy az apa látja el a gyereket, sokszor 24 órázik, a barátai próbálnak lelket önteni belé... Nem biztos, hogy itt megmondaná, hogy zúgivó.
"tény hogy vannak hasonlóságok"
Ne vetits már a vak is látja hogy ugyanaz a 2 kérdés ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!