Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve csalom a feleségem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve csalom a feleségem! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!

Figyelt kérdés
.
2012. jan. 5. 20:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

Látom pont jókor írtam :)

Egyáltalán nem is foglalkozik a te igényeiddel?

Akkor ott igencsak nagy probléma van, nekem is volt depresszió miatt hogy nem volt kedvem hónapokig a szexhez, heti egyszer mégis beadtam a derekam a párom miatt.

2012. jan. 5. 21:04
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Akkor előtte meg kellett volna mondani (nem megbeszélni), hogy keresel mellé egy másik nőt (legkésőbb amikor képbe jött az új nő), és nem a háta mögött kufirc.

Akkor dönthetett volna, hogy melletted marad így is, vagy elválik. Így viszont sunyiság és aljasság, amivel akár elmondod, akár nem, bántod a feleségedet.

2012. jan. 5. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
9%
ha nem akarja a sexet akkor nem akarja. ha téged nem zavar, hogy megcsalod, őt nem zavarja mert nem tudja, akkor hagyd ennyiben. ennyi.
2012. jan. 5. 21:08
 14/24 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék ki bírná itt ki élet erős férfiként 2 évig szex nélkül...?szerintem így is elég türelmes voltam..
2012. jan. 5. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

En nõ vagyok és ebben a cipõben jarok, hiaba szeret engem a férjem, ha nem adja meg azt a boldogsagot, amire vagyok. Viszont én még nem csaltam meg, de nem artana, hogy felébredjen!

Vagy lehet, hogy õ is csal engem?

Igenis alljal elé és valld be neki, hogy mit csinalsz. Az is elõfordùlhat, hogy te veled nem érzi jól magat, amikor veled van!

2012. jan. 5. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Valami nagyon tönkrement nálatok, hogy heti egyszer sem akarja. Vess be praktikákat, kedveskedj, vegyél virágot, vidd el vacsorázni, masszírozd meg, gyújts illóolaj mécsest stb.
2012. jan. 5. 21:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Valami nagyon tönkrement nálatok, hogy heti egyszer sem akarja. Vess be praktikákat, kedveskedj, vegyél virágot, vidd el vacsorázni, masszírozd meg, gyújts illóolaj mécsest stb.

hajaj ezen már túl vagyunk....nem egyszer próbálkoztam ilyenekkel...

menthetetlen...én már arra is gondoltam hogy neki már jóval előttem volt szeretője..

2012. jan. 5. 21:18
 18/24 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy jóval az én megcsalásom előtt,lehet azért nem kíván vagy kívánt mert ő előbb meg tette hogy félre lépett..
2012. jan. 5. 21:19
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Nézd...

Vagy elmondod, lesz ami lesz. Ekkor esetleg kiderül, hogy tudja, hogy megcsalod, de nem érdekli.

Ebben az esetben felmerül a kérdés, ha nem félt, nem kíván, szeret-e egyáltalán.

Esetleg balhét csap, és elváltok. Vagy balhét csap, te elmondod a miérteket, megerőlteti magát, és néha részed lehet egy kis élvezet nélküli szexben.

Vagy nem mondod el, lebuksz, országos balhé lesz, féltékenykedés, és szinte garantáltan válás.

Ennek a kapcsolatnak véleményem szerint semmi értelme.

Főleg azért, mert akit szeretek, azzal én szexelni is akarok, utána összebújva elaludni, néha nappal elkapni a fürdőben, vagy romantikus séta közben.

Te egy nőt szeretsz, egyet meg ke.félsz? Titokban, hazudozva, mindenki előtt lejáratva mindhármótokat.

Az is érdekes kérdés, hogy mi van, ha szeretőd akar komolyabb kapcsolatot? Ha elkezd terrorizálni: váljál el, ha nem mondod el, ő elmondja, nem bírja, hogy éjjel nem maradsz, gyereket akar, stb.

Mi van, ha a szeretőd teherbe esik? Akár véletlenül, akár szándékosan.

Ne mondd el neki, hogy csalod. Mondd el neki azt, hogy szex és szeretkezés nélkül nem tudsz tovább élni, és neked a szerelem nem csak egy szó. Érezni is akarod. Ha vele nem, akkor mással, és el akarsz válni.

2012. jan. 5. 21:19
 20/24 anonim ***** válasza:

És mit mondd miért nem akarja? Valamivel csak megindokolja?

Szerintem nem megcsalni kellet volna hanem elválni. Az nem lehet hogy ő is csal?

2012. jan. 5. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!