Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a legjobb barátját kéne kihagyni a baráti összejövetelről?
Adott a helyzet, van egy közös baráti társaságom a párommal, mind a kettőnk részéről van benne pár ember, aki korábban csak az egyikünknek volt a barátja. Viszont sokszor ültünk össze az elmúlt években, sok összejövetelünk volt, mindenki ismer mindenkit.
Viszont ja, idő közben a legjobb barátom és a párom legjobb barátnője összejöttek. Ezzel nem lenne semmi gond, viszont szakítottak és azóta kellemetlen, ha mind a ketten jelen vannak, mert a végére összekapnak valamin. Nem durva üvöltözést kell elképzelni, csak ilyen kellemetlenkedős, "én vele nem beszélek" helyzetet, de mindig más kezdi.
A legközelebbi baráti összejövetel szilveszterkor lesz, nálunk, de én úgy gondolom, hogy nem kellene mind a kettőt meghívni. Ezzel a párom is egyetért, de ő a barátnőjét hívná, én az én barátomat.
Nevezzük a srácot Pistinek a csajt Évának.
Te megmondod Pistinek, hogy ott lesz Éva is. Szeretettel látod Pistit, de viselkedjen emberi módon és ne cisnáljanak balhét, különben legközelebb egyszerűen nem fogod tudni őt hívni. Ettől még nem kell Évához szólnia.
A barátnőd meg elmondja ugyanezt Évának.
Megtanulnak ember módjára viselkedni. Ha meg nem, akkor legközelebb egyiket sem hívjátok, de tudtukra adjátok, hgoy ovlt buli. AKkor majd rájönnek mit veszítenek a hülyeségükkel és ha addig nem, hát utána megtanulnak viselkedni.
Nem az oviban vagyunk.
#3-mal értek egyet!
Hívjátok mindkettőt, de közöljétek velük, hogy a másik is ott lesz.
Szerintem egy barátitársaságból úgy kidobni valakit, hogy a másikért "cserébe" az szemétség.
És jól teszitek mind a ketten, hogy kiálltok a barátotok mellett.
Viszont azt vegyétek észre, hogy a barátotok viselkedjen már érett ember módjára és legyen képes a saját tetteiért vállalni a felelősséget.
Mert ha full kínosan viselkednek és folyton elrontják a hangulatot, akkor nyilván nem szívesen hívjátok őket legközelebb.
Szóval lényeg, hogy vagy mindkettőt hívjátok ,vagy egyiket se.
De ha mindkettőt, akkor tudják, hogy a másik is ott lesz és emberi viselkedést vártok el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!