Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel az emberek a fiatalok kapcsolatain?
Engem csak az zavar, hogy nem velem szexelnek 13-14 éves lányok.
22 éves srác voltam.
21:12
nyugi, nekem voltak, és így is mindig szanaszét szivatnak a csajok (értem ezlatt megcsalások sorozatát,stb)
egyébként azért, mert 12-13 évesen nem erre kéne figyelni. Ha magától jön, szép és jó, de nem erre kéne "utazni"
18F
Az utolsó felszólalónak van igaza! Irigyek!
Dugjatok csak gyerekek ha jól esik és élvezitek! Ki tudja meddíg éltek!
Sokszor mikor hallom, hogy meghalt egy 12-13-14-15-16 éves lány,( vagy fiú), mindig arra gondolok, hogy lehet hogy a legnagyobb élvezetet az életben nem tapasztalta meg és úgy halt meg:)
Szerintem a kérdező úgy értette hogy nincs köztük szex ..
Ha nincs szex,csak csók és ölelkezés,akkor semmi baj nincs vele.Csak tudod,mindenki ráhúzza a szexre,mert néhány mini ribi már elvesztette a szüzességét és akkor minden 12-13 éves,biztos ugyanolyan.HÁT NEM! Elkéne ezt fogadni emberek,és nem siránkozni.Változtatni úgysem lehet rajta ezekkel a kiba*ott kérdésekkel úgyhogy abbakéne már hagyni és elfogadni -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!