Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel az emberek a fiatalok kapcsolatain?
Lehetni lehet csajozni/pasizni, csak az a baj, hogy ebben a korban még nem érett egy ember sem nemileg, sem hormonálisan, és lelkileg sem eléggé egy igazán komoly kapcsolatra.
Engem nem zavar, ha egy 13 éves lány csókolózik meg ölelkezik a mondjuk 14 éves barátjával, viszont az NAGYON kiakasztó, hogy egy kiskamasz azthiszi és állítja, hogy ez igazi nagy szerelem, meg hú-de-nagyon- hasonlítani akarnak a nagyokra, sokan csak idősebbek akarnak lenni... Mert a gyerekszerelem nagyrészt messze nem ugyanaz, mint két érettebb ember között.
Ráadásul szerintem egy 12 évesnek nem kellene még olyan komolyan vennie a lányokat/fiúkat. Elég 14-15 évesen elkezdeni a másik nem után futni, addig inkább élje ki az ember a gyerekkorát mindenféle felnőttes dolgok (pl smink, disco, szerelmi kapcsolat) nélkül, mert később még akárhány partnere lehet, de még egy gyerekkora biztos nem lesz...
22/L
Kellenek az ilyen szerelmek ahhoz, hogy később jól működjenek a kapcsolatok (Nem szexre gondolok), talán azért nem megy mert nekem nem volt ilyen.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!