Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel az emberek a fiatalok kapcsolatain?
azért szólják le mert ezek "csak" gyerek szerelmek és nem tartanak hosszú ideig általában, de sajnos általában az első nem egy életre szól :"( bár vannak ilyen szerencsések :)
2010. jan. 10. 20:55
Azért mert nem az a dolguk, 12 évesen nem nagyon lehet valaki szerelmes, mint ahogy a 16 évesen életunt sem, csak próbálgatja az érzéseit és valamire ráfogja, hogy ez szerelem, de a legfőbb probléma az, hogy 13-14 évesen már szexelnek, nem pedig a pasizás/csajozás... Másoknak azért baj mert eltorzul a generáció, ezzel együtt a társadalom is. 16 éves anyák? 15 éves feketén , kőműves mellett dolgozó apák? Ez nem segíti a társadalmat sehova...
2010. jan. 10. 21:01
Nem az a baj, hogy 12-13 évesen már van valakije a lányoknak, hanem az, hogy általában egy 18-25 éves valaki.
2010. jan. 10. 21:03
2010. jan. 10. 21:06
Nekem nem azzal van bajom, ha valaki 12-13 évesen szerelmes, hanem azzal, hogy 12-13 évesen nemi életet akar élni...!
2010. jan. 10. 21:07
6/19 A kérdező kommentje:
És mi van ha csak gyerekszerelmek? Mi van ha csak 2 hétig tart akár? Miért fáj az másoknak hogy van aki nem akar 16 éves koráig várni ezzel? Mert ezért itt keményen lek*rváznak mindenkit. Szexről pedig szó nincs.
Pedig egy gyereknek is lehetnek érzései...Nem olyan mint felnőtteknél, de azért nekik is fontos a kiszemelt fiú/lány
2010. jan. 10. 21:08
Lehetni lehet csajozni/pasizni, csak az a baj, hogy ebben a korban még nem érett egy ember sem nemileg, sem hormonálisan, és lelkileg sem eléggé egy igazán komoly kapcsolatra.
Engem nem zavar, ha egy 13 éves lány csókolózik meg ölelkezik a mondjuk 14 éves barátjával, viszont az NAGYON kiakasztó, hogy egy kiskamasz azthiszi és állítja, hogy ez igazi nagy szerelem, meg hú-de-nagyon- hasonlítani akarnak a nagyokra, sokan csak idősebbek akarnak lenni... Mert a gyerekszerelem nagyrészt messze nem ugyanaz, mint két érettebb ember között.
Ráadásul szerintem egy 12 évesnek nem kellene még olyan komolyan vennie a lányokat/fiúkat. Elég 14-15 évesen elkezdeni a másik nem után futni, addig inkább élje ki az ember a gyerekkorát mindenféle felnőttes dolgok (pl smink, disco, szerelmi kapcsolat) nélkül, mert később még akárhány partnere lehet, de még egy gyerekkora biztos nem lesz...
22/L
2010. jan. 10. 21:09
Kellenek az ilyen szerelmek ahhoz, hogy később jól működjenek a kapcsolatok (Nem szexre gondolok), talán azért nem megy mert nekem nem volt ilyen.
18/L
2010. jan. 10. 21:12
Kedves második! Miből gondolod hogy a te dolgod eldönteni, hogy kinek mi a dolga? Csak nem te vagy a Jóistenke? Az ilyenektől hogy kinek mi a dolga, egyszerűen agyf*szt kapok. Fiatalon az a dolgod hogy tanulj, aztán hogy dolgozd ki a beled, hogy valami milliárdosnak több pénze legyen, aztán amikor kiöregedtél a munkából, akkor az összes problémáddal egyedül maradsz, és látod hogy hiába tetted azt ami a "dolgod" elqrtad az életedet. Hogy miért írnak sokan ilyeneket? Mert nekik kimaradt/rossz emlék/rossz nevelést kaptak. Nekem soha nem volt ezzel problémám. Persze tény hogy még nem mentek át ilyenkor egy csomó változáson, tehát tényleg csak gyerek a gyerek, de amikor idősebb lesz, legalább tapasztalatai lesznek. Igaz éppen emiatt (rossz tapasztalatok) tönkre is mehet az életük, de nem valószínű, hogy ilyesmi történne.
2010. jan. 10. 21:22
További kérdések: