Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelki sokkhatás okozhat szívproblémákat?
Hát szerintem igen.
Én voltam annyira padlón lelkileg,hogy napokig semmi kaja,remegés,ha ettem egy falatot rögtön jött is vissza,meg ilyesmi.
Én azt mondanám,hogy ha súlyosat nem is,de okozhat.
hát öö lelki gondok is okozhatnak problémákat a szervezetben. Bár hogy mennyire komoly szív problémát azt nem tudom.
De ahogy pl az első is írta. Biztos veled is volt olyan, hogy bár semmit se ettél már egy ideje, de annyi izgultál vagy valami, hogy nem volt semmi 0 étvágyad.
Mi történt veled? Név nélkül vagy, simán elmesélhetnéd!
De ilyen tüneteket egyébként -bármilyen furcsa is- okozhat valamilyen ásványi anyag túladagolása is. Nem szedsz valami brutkó-erős táplálékkiegészítőt, esetleg abból is többet, mint a javasolt adag?
te, te hány éves vagy kérdező?? Hallucinálsz? Meg hangokat hallasz?
Hát azért az már elég durva, ha full hangokat hallasz amik nem a saját gondolataid. o_O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!