Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lelki sokkhatás okozhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lelki sokkhatás okozhat szívproblémákat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem igen.

Én voltam annyira padlón lelkileg,hogy napokig semmi kaja,remegés,ha ettem egy falatot rögtön jött is vissza,meg ilyesmi.

Én azt mondanám,hogy ha súlyosat nem is,de okozhat.

2014. júl. 27. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha nagyon megijedsz, sokkolódsz, akkor "kieshet a ritmusból".
2014. júl. 27. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:

hát öö lelki gondok is okozhatnak problémákat a szervezetben. Bár hogy mennyire komoly szív problémát azt nem tudom.

De ahogy pl az első is írta. Biztos veled is volt olyan, hogy bár semmit se ettél már egy ideje, de annyi izgultál vagy valami, hogy nem volt semmi 0 étvágyad.

2014. júl. 27. 20:32
 4/8 anonim válasza:
igen. nekem a stressztől és szorongástól agyi problémáim lettek. mármint nem elmebeli probléma hanem ciszta. a mentális dolgok kihathatnak a szervezet működésére.
2014. júl. 27. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem okozhat, akár komolyat is, ha tényleg sokkhatás, nem csak valami jajjdefáj.
2014. júl. 27. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem már 3 hónapja szúr a mellkasom, össze vissz a dobog a szivem szó szerint, néha hallucinálok is dolgokat, az utóbbi napokban már rendes szavakat is hallok néha, mintha megszólalna valaki, rémálmaim is vannak bőven, lehet kezdek megőrülni. Sosem volt semmi bajom, egy törött csontom sincs.
2014. júl. 28. 03:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi történt veled? Név nélkül vagy, simán elmesélhetnéd!

De ilyen tüneteket egyébként -bármilyen furcsa is- okozhat valamilyen ásványi anyag túladagolása is. Nem szedsz valami brutkó-erős táplálékkiegészítőt, esetleg abból is többet, mint a javasolt adag?

2014. júl. 28. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:

te, te hány éves vagy kérdező?? Hallucinálsz? Meg hangokat hallasz?

Hát azért az már elég durva, ha full hangokat hallasz amik nem a saját gondolataid. o_O

2014. júl. 28. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!