Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a pár? 13/L
a csaj egy tipikus egoista tiniribinek néz ki
a srác normálisnak, szegény sajnálom, ha csak ilyen lány jutott neki...persze ha nem olyan mint amit a kép sugall akkor lehet jól járt vele :)
Barátomat többször is átverte több csaj,hogy szereti stb..kiderült,barátom majdnem öngyilkosságot csinált,de én vagyok neki a "megmentője"mert én vagyok az első igaza barátnője,aki nem verte át az érzelmeit!!!
Nekem ő az első barátom,nagyon szeretem őt,sok a közös..:)
Amilyennek gondoljátok magatokat. Ugyan így vagyok barátnőmmel én is. Én 15, ő 13. Picit más stílusú mint te, meg én is másfélének tűnök, mint a barátod, úgyhogy nem tudom megmondani. Nem kinézet alapján illenek össze a párok. Nekem ez az első kapcsolatom, pedig állítólag nem nézek ki rosszul. (szerintem akkor is ronda vagyok)
Kedvesnek nagyon kedves vagyok, de mégse volt másik barátnőm soha. A barátod nem tudom milyen, meg téged se ismerlek, úgyhogy abszolút nem tudok véleményt mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!