Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?

Figyelt kérdés

Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:

kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.

A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.

17 l

2014. júl. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Én vagyok az előző. Számomra az elmondásod alapján ideális pár lennél, ha pár évvel idősebb volnál...
2014. nov. 14. 15:39
 52/60 anonim ***** válasza:

A leírásbólnem feltétlenül az derül ki hogy nem eszik szénhidrátot, úgy is értelmezhető hogy csak egyszer, ugyanúgy mint cukrot. :)

A lovaglás nem annyira drága sport mint mondjuk meginni pár sört. Persze tanárja is válogatja. :)

2014. nov. 14. 16:15
 53/60 anonim ***** válasza:
56%
Koravén kis tini ribinek tűnsz.
2015. máj. 30. 18:12
 54/60 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan kaliberű lányokat,mint te,csak kicsit idősebb kivitelben.Számomra ők valamiért olyan beképzeltnek tűnnek,mintha kicsit elszálltak volna maguktól.Talán neked is hasonló kisugárzásod lehet.Mintha különlegesnek hinnéd magad,holott mindabban,amit leírtál,igazából semmi extra nincs.Csak az tűnik ki belőle,hogy anyagilag megteheted mindezt,így,mivel szponzorálnak,meg is teszed...

Én meg mondjuk biciklivel járok a Pennybe,meg gyalog haza meló után,és négyszáz forintos hajfesték van a hajamon.Mégis akadna jelentkező,és csinosnak tartanak.

2015. máj. 30. 18:51
 55/60 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van, hogy ilyen vagy. Nekem tetszenél, mert én is hasonló vagyok.Bár lehet, hogy néha tulzásba viszem az igényességet. De te biztosan nagyon válogatós vagy, akárkivel nem állnál szóba. Ezt csak abból gondolom mert én is így vagyok vele.

Neked milyen tipusú férfiak tetszenek, csak olyanok mint te?

Vagy adsz esélyt a többieknek is?

Mik az elvárásaid?

2015. júl. 28. 15:54
 56/60 anonim ***** válasza:

Miért kerülöd az élénk színeket?

A többivel nincs bajom, nem hiszem, hogy sznob lennél, de én szeretem az élénk színeket és az olyan nőket, akik hordanak olyan színű ruhákat.

2015. aug. 22. 01:11
 57/60 anonim ***** válasza:
Mivel nem reagálsz a válaszadók írásaira, így nem fárasztom magam :)
2015. aug. 22. 01:21
 58/60 anonim ***** válasza:
En gazdag vagyok, mindenem megvan ami kell. En pl edzrm kemenyen heti 6 napot a kajalasomat is mindig figyelem. Itthon szolizom meg kardiozom. Szinte tokeletes kulsom van de nem johet szóba atlagos eletvitelu no. Te is ilyen vagy. Kicsit felszines vagy csak akkor latod magad szepnek ha ez a sok dolog osszeall. ( mukorom, smink , stb) ebben semmi rossz nincs. Magadhoz hasonlot keress aki a te szinteden van. Minden jot es legy onmagad. Kiss
2015. aug. 22. 02:45
 59/60 anonim ***** válasza:

elmondásodból ítélve nagyon szép lány lehetsz, de bocsi egy kicsit sznobnak is tűnsz....

23/L

2015. szept. 7. 19:31
 60/60 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz fhanszijául, akkor tuti sznob vagy. :D
2015. okt. 9. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!