Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?

Figyelt kérdés

Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:

kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.

A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.

17 l

2014. júl. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
A külsőség csak egy dolog, a belsőt is kell nézni! Bár a mai világban sokszor már a külsejük is képed ad arról, hogy milyenek valójában az ember - arra gondolok, hogy nagyon sok embernek csak a látszat és a külsőség fontos. Ezen kívül nagyon sok neveletlen, műveletlen, primitív ember van, akik egymást túllicitálják hülyeségekben és az igénytelenségben! Mindezek ellenére nem szabad előítéletesnek lenni! Ismerek olyan csajt, aki állandóan ki van festve és műkörmei vannak, miközben normális ember, akinek megvan a magához való esze, vannak céljai és stílusa, meg tud nyilvánulni! Nyelveket tanul, főiskolára jár (nem büfé szakra), tartós, komoly párkapcsolatban él, kitűnően főz és nagyon házias.
2014. júl. 7. 09:03
 32/60 anonim ***** válasza:

31-es vagyok hozzászóló vagyok újra:

Úgy vagyok vele, hogy nálam mindenkinek jár egy esély, hogy beszélgetés során jobban megismerjük egymást. Pár mondat után úgy is sok minden kiderül róla! Aztán el lehet dönteni, hogy hogyan lehet értékelni és kezelni az adott illetőt: érdemes továbbra is fenntartani vele a kapcsolatot, vagy jobb ha elválnak az utak egymástól.

2014. júl. 7. 09:07
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a ruha teszi az embert hanem a bútor is
2014. júl. 7. 09:09
 34/60 anonim válasza:
31%

A lovaglás nem sznobság am nagyooooon szép lehetsz !!!!

17\L

2014. júl. 7. 10:50
 35/60 anonim ***** válasza:
5%

Én nem.

Nekem bejönnél,szeretem nagyon a túl igényes nőket.

Mert én is az vagyok pasiban:

* Edzőterem

* Minőségi jó ruhák

* hajam kéthetente igazítják

* Egészségesen táplálkozok

* Fitnesz versenyre készülök

* izmos vagyok

* Nagyon feszes cuccokat veszek fel

* Csak a puccos helyeket szeretem

* Akarok még plusz 2 diplomát

* Imádom a pénzt

* Tudok élni

Én is sznob vagyok eléggé,viszont senkit se nézek le.

Én szívesen megnéznélek,képet küldhetsz ;)

27Ffi

2014. júl. 9. 10:13
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Várj csak én már látom a lovagod, ott jön egy lakk fekete Audi kombival, aha..ő lesz az. Kiszáll ,magas ,barna,rövidre nyírt zselézett haj, szoláriummal pirított barna bőr, teljesen szőrtelen, mint egy ma született csecsemő. Kigyúrt szálkás izomzat,saxon felső, devergo nadrág, legmodernebb telefon a kezében, nézegeti a képeket amik Seychelles szigeten készültek, A MÁSIK KEZÉBEN EGY LAMBORGHINI KOKTÉL..pont téged néz, első látásra szerelem, meg amúgy is jól fogsz mutatni a vajszínű bőrülésben.
2014. júl. 9. 10:20
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam hogy heti 3X fürdök....

Am nem vagy sznob de nem tudom elképzelni,hogy veled sörözzek egy bùzamező közepén és utánna dugjunk is:D

2014. júl. 9. 10:42
 38/60 anonim ***** válasza:
62%

Nekem épp a hasonló lányok tetszenek. Ezt a sznobozást nem igazán értem, de úgy vettem észre mindenki megkapja, akinek van ízlése.

Nem dohányzom (bár egy pipát szívesen vennék/használnék, mert nagyon tetszik), csak elegánsan öltözködöm (imádom a viktoriánus Anglia divatját), a hajammal nem jövök ki, sosem áll jól. Ami a sportot illeti, régebben vívtam, úsztam és egy rövid ideig boxoltam, mostanában már csak itthon kondizgatok (sajnos meg is látszik :) ).

Próbálok egészségesen enni. Itt azért megjegyezném, hogy nincs olyan, hogy nem eszel szénhidrátot. :) Maximum rossz szénhidrátot nem. Ugyanez a cukorral.

Én is elég kiábrándult vagyok a korombeli lányokat illetően. Hihetetlenül komolytalanok, és semmi közös téma nincsen. Bár valószínűleg a 16-20 éves kor nem a komolyság időszaka, úgyhogy én vagyok aki rossz helyen keresi a számításait.

18/F

2014. júl. 9. 11:39
 39/60 anonim ***** válasza:
Én szúrnálak:D
2014. júl. 26. 22:53
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy rendszeresen sportolsz az becsülendő és törődsz magaddal az becsülendő. De én még nem mondanám rád azt, hogy "sznob" vagy. Arra gondolok, hogy eddig az életben még nem értél el igazán nagy dolgokat (feltételezem), gondolom a plusz költségeidet (fodrász, stb.) nem te állod. Majd ha a saját fizetésedből képes leszel ezeket megteremteni, akkor viselkedhetsz "sznobként". Addig egy jómódú család lánya vagy csak... de am. no offensive :D 20f
2014. júl. 26. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!