Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?
Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:
kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.
A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.
17 l
31-es vagyok hozzászóló vagyok újra:
Úgy vagyok vele, hogy nálam mindenkinek jár egy esély, hogy beszélgetés során jobban megismerjük egymást. Pár mondat után úgy is sok minden kiderül róla! Aztán el lehet dönteni, hogy hogyan lehet értékelni és kezelni az adott illetőt: érdemes továbbra is fenntartani vele a kapcsolatot, vagy jobb ha elválnak az utak egymástól.
A lovaglás nem sznobság am nagyooooon szép lehetsz !!!!
17\L
Én nem.
Nekem bejönnél,szeretem nagyon a túl igényes nőket.
Mert én is az vagyok pasiban:
* Edzőterem
* Minőségi jó ruhák
* hajam kéthetente igazítják
* Egészségesen táplálkozok
* Fitnesz versenyre készülök
* izmos vagyok
* Nagyon feszes cuccokat veszek fel
* Csak a puccos helyeket szeretem
* Akarok még plusz 2 diplomát
* Imádom a pénzt
* Tudok élni
Én is sznob vagyok eléggé,viszont senkit se nézek le.
Én szívesen megnéznélek,képet küldhetsz ;)
27Ffi
Azt olvastam hogy heti 3X fürdök....
Am nem vagy sznob de nem tudom elképzelni,hogy veled sörözzek egy bùzamező közepén és utánna dugjunk is:D
Nekem épp a hasonló lányok tetszenek. Ezt a sznobozást nem igazán értem, de úgy vettem észre mindenki megkapja, akinek van ízlése.
Nem dohányzom (bár egy pipát szívesen vennék/használnék, mert nagyon tetszik), csak elegánsan öltözködöm (imádom a viktoriánus Anglia divatját), a hajammal nem jövök ki, sosem áll jól. Ami a sportot illeti, régebben vívtam, úsztam és egy rövid ideig boxoltam, mostanában már csak itthon kondizgatok (sajnos meg is látszik :) ).
Próbálok egészségesen enni. Itt azért megjegyezném, hogy nincs olyan, hogy nem eszel szénhidrátot. :) Maximum rossz szénhidrátot nem. Ugyanez a cukorral.
Én is elég kiábrándult vagyok a korombeli lányokat illetően. Hihetetlenül komolytalanok, és semmi közös téma nincsen. Bár valószínűleg a 16-20 éves kor nem a komolyság időszaka, úgyhogy én vagyok aki rossz helyen keresi a számításait.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!