Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyen esetben gyávának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyen esetben gyávának/határozatlannak tartanátok a fiút?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy nagyon tetszik (nem csak külsőleg) egy lány, de sajnos van barátja. Jól érezzük magunkat együtt, és lehet, hogy neki sem vagyok teljesen közömbös, nem tudom. Egy ideje agyalok magamban, hogy elmondjam-e neki, és ha igen, akkor hogyan, de közben meg ott van bennem az, hogy el kellene titkolnom, és ne álljak közéjük. És sokszor érzem azt, hogy addig úgyse fogok tudni megnyugodni, amíg nem mondok el neki mindent, bármi lesz is a vége. Telnek-múlnak a hetek, de nem léptem semmi konkrétat, viszont lehet, hogy kellene. Lányok, ha ilyen helyzetben lennétek, és elétek állna egy srác, hogy többet érez irántatok barátságnál, de sokáig vívódott azon, hogy elmondja-e, akkor megvetnétek a srácot, és gyávának tartanátok azért, mert ennyit habozott? Köszönöm a válaszokat, sokat segítene néhány értelmes, normális hozzászólás.

2013. aug. 24. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vetném meg, és nem tartanám gyávának.
2013. aug. 24. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha többet akarsz mutasd ki és megkapod a válasz akármilyen is lesz.

Hívd el valahová aztán...hajrá

2013. aug. 24. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Voltunk már többször is közös programon, szerintem mindketten élveztük, ő is örült, csak én még nem kezdeményeztem nála "úgy", nem kérdeztem rá, hogy mit érez (vagy érez-e egyáltalán valamit a barátságon kívül).
2013. aug. 24. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2013. aug. 24. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én így vagyok egy fiúval...csak arra várok, hogy lépjen...érte otthagynám a barátomat is, mondjuk előbb utóbb úgy is szakítok a mostanival, de ha az a srác jelezne, aki nekem tetszik, nem haboznék egy percig sem...
2013. aug. 24. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó, nna ez nem árul el sok jót rólad...
2013. aug. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!