Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?

Figyelt kérdés

Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:

kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.

A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.

17 l

2014. júl. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

Elnézést: cukort. :)

Nos, hogy miért tűnnék ezek után sznobnak azt ne tőlem kell megkérdezni kedves utolsó válaszoló, hanem az ismerőseimtől és a többi válaszolótól...

2014. júl. 6. 21:29
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
cukrot!
2014. júl. 6. 21:36
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mert az emberek nem így élnek.

Itt a szerelem topikban meg tökre meg van mindenki keseredve, csalódottak, sikertelenek, nem tudnak így élni. (biztosan tudnának egyébként, csak nincs igényük rá, hiszen a squash sem kerül többe, mint a kondi)

2014. júl. 6. 21:38
 24/60 A kérdező kommentje:
Nem igaz, megint elírtam. :) Igen: cukort! :D
2014. júl. 6. 21:40
 25/60 A kérdező kommentje:
éés megint. :) szóval: cukrot!!
2014. júl. 6. 21:41
 26/60 A kérdező kommentje:
Egyébként, épp ez az, hogy én is meg vagyok keseredve a szerelem, vagy annak hiánya miatt...
2014. júl. 6. 21:43
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Külsőleg lehet, hogy sznobnak tűnsz, de ettől még nem hiszem, hogy nem szólnának hozzád. Ellenben, ha lekezelően nézel az illetőre, akkor ne csodálkozz. Külsőre nagyon sok csajszi "sznobnak" tűnik.
2014. júl. 6. 22:10
 28/60 anonim ***** válasza:

Megvagy keseredve.30 évesen joggal mondhatod,de addig csak hiányzik esetleg.

Anyit mondok még akit te jóképűnek tartasz nem biztos hogy belül is szép.

2014. júl. 6. 22:17
 29/60 anonim ***** válasza:
Csillagjegyed szűz?
2014. júl. 7. 02:02
 30/60 anonim ***** válasza:
75%
Ha az anált vállalod jöhetsz
2014. júl. 7. 07:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!