Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne, hogy esetleg változzanak a lány érzései? Lányok, ti vonzóbbnak tartanátok egy ilyen srácot (részletek lent)?
Szia.
Ha beleképzelem magam a lány helyébe, nekem jobban tetszett volna, ha az életedről, problémádról, betegségedről személyesen beszélsz nekem. Az írás ilyenkor annyira passzív, hogy attól tartok élőben nem tudnánk már olyan jól elbeszélgetni.
(Ezért hagytam fel én már az interneten való ismerkedéssel.)
Szóval nem tudom milyen okot adott arra, hogy visszautasította a találkát, de lehet ez lehetett az. Igaz, hogy ő mondta szeretne veled beszélgetni erről személyesen, de mint mindenki más, ő is meggondolhatja magát, miután aludt egyet.
De próbálkozz még szerintem, és azt tanácsolom olyan helyre hívd el, ahol beszélgetés közben csináltok is valamit. Szóval nem sétára gondolok, hanem valami kajáldára, vagy korcsolyára. Úgy sokkal lazább.
Sok sikert!
Ugyanaz vagyok, az első.
Ismerős a helyzet, és azért mocorog benned még valami, mert pozitívan állsz a dologhoz, várod, hogy beszélgessetek és örülsz neki, hogy szeretne veled találkozni ==> reménykedsz benne, hogy vonzóbbnak talál majd vagy már most vonzóbbnak tart. :)
Arra, hogy a barátjával él pedig sokat nem lehet mondani. Te ismered, ha úgy érzed, az jön belülről, hogy talán igen még lehet esélyem így, akkor meg kell próbálni!
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!