Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?

Figyelt kérdés

Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:

kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.

A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.

17 l

2014. júl. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 11/60 DanteSparda ***** válasza:
72%
én írtam neked privátban de nem reagáltál rá amúgy a külső elég szépen tükrözi a belsőt de tény hogy a műkörmeiden kiül én sok mindenbe nem tudnék belekötni
2014. júl. 6. 20:31
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönne! Mindig is ilyen barátnőim voltak. Ha én is egészségesen élek, előny ha a párom is. 18/F
2014. júl. 6. 20:32
 13/60 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése érdekében: nincs lovam, nem is volt soha. Órákra járok egy olyan személyhez, akinek van. :)
2014. júl. 6. 20:33
 14/60 anonim ***** válasza:
65%
Nem is tudtam hogy létezik zselés köröm :D
2014. júl. 6. 20:34
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok.Én a belsőséget is nézném,de ez nekem sok lenne,mert nem 1-2 napig lenne.Hanem hónapokig,évekig.
2014. júl. 6. 20:34
 16/60 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként meg az zavarna hogy gondolom te ugyanezt elvarod mastól.

Nos én egészségesen eszem de szoktam szemétkajat is,a lovakat nem szeretem,azt hordom ami tetszik és jól áll,a hajamat meg rövidre vagatom mert kényelmes.

Gondolom én mar nem szamítok neked "rendes pasinak".

18/F

2014. júl. 6. 20:35
 17/60 anonim ***** válasza:
97%
Sokan szerintem azért nem mernek összejönni veled, mert látják rajtad, hogy pénzes vagy, vagy a szüleid azok. Nekem férfiként elég rossz tapasztalataim voltak gazdagabb nőkkel, és sajnos beismerem ezek után én sem mennek oda olyan nőhöz, akin alapból látom, hogy tehetős, mivel én "csóró" vagyok hozzá képest. 25/f
2014. júl. 6. 20:37
 18/60 anonim ***** válasza:
75%

Tudod az a nem mindegy, hogy ezt hogyan adod elő az embereknek. Mert ha egy átlag magyar melós férfinak (aki amúgy elárulom neked, hogy százszor többet ér, mint egy nyakkendős majom) ezeket a pofájába vágod, hogy amúgy én lovagolok meg így eszek úgy eszek... hát először kiröhög, utána meg hülyének néz.

A külsőd alapján meg valószínű, hogy Miss Tökélynek tűnsz sokak szemében. Ami engem pl azért irritál, mert nem attól vagy jó ember, amiket ide leírtál. Ha ez alapján akarnád, hogy jellemezzelek, kb annyi a véleményem,hogy egy nulla vagy, egy semmi, már bocs...

Ha a jellemed, kisugárzásod más, akkor nincs akkora gáz.

Amúgy meg nagyon fiatal vagy még.. legyél türelmes, valószínűleg nem jó helyen keresgélsz, vagy nem a megfelelő pasik találtak meg eddig...

2014. júl. 6. 20:39
 19/60 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy mik az én elvárásaim.

A lényeg az, hogy emberileg megfogjon az illető.

Higgyétek el egy randin soha nem mutatkoznék így be senkinek...

2014. júl. 6. 20:44
 20/60 anonim ***** válasza:
89%

"cukort" hát okosnak legalább nem tűnsz, ez előny a férfiaknál, barátnőm:)))

Miért lennél sznob? Minden barátnőm így él, ahogyan te. Bár én nem teniszezem, hanem squasholok, mert nekem valahogy fura a tenisz, nem gyerebe.

A hajamat én is ápolom, festem és melírozom (mert őszülök, és mert tetszik). Futok, normálisan étkezem. Körmöm meg van csinálva, sminkelek.

Miért lennél azért sznob, mert egy teljesen átlagos emberi lény vagy? Más nem sportol??? Az most lényegtelen, hogy mit. Vagy nem utálja a füstölőket? De. Nem sminkel?De. Nem festeti a haját? De. Akkor??

26l (hozzám mernek szólni, talán kissé túl sokan is:D)

2014. júl. 6. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!