Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönne egy ilyen lány? Esetleg sznobnak tartanátok?

Figyelt kérdés

Én igényesnek gondolom magam, egyesek sznobnak:

kerülöm a dohányosokat, hetente 3x futok, emellett lovagolok és teniszezem. Nem eszem szénhidrátot és cukort csak hetente egyszer. Elegáns ruhákat használok, az élénk színeket kerülöm (csak barna, fehér, fekete, szürke...). A hajamban szőke melír csíkok vannak, havonta vágatom a végeit. Körmöm mindig ízlésesen meg van csinálva zselésre, sminknek csak alapozót és barackos szájfényt használok.

A problémám, hogy nem találok rendes pasit, olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni...amit én nagy kárnak gondolok, mert, ha megismernének meg változna a véleményük rólam.

17 l

2014. júl. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon-nagyon messze vagy a sznobságtól. Ez nem az, sokan keverik a fogalmakat.

Színt nézve vénasszonyosan öltözködsz sajnos, kár pedig fiatal vagy. Nem sminkelsz normálisan, ezért is kár. Remélem legalább a körmöd szép.

A lovaglás és a tenisz nagyon jó kis sportok.

Ha szénhidrátot nem ennél,az elég durva lenne :D

Ez mind-mind csak külsőség, én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vagy okos és művelt. Azokat szokták sznobozni.

2014. júl. 26. 23:16
 42/60 anonim válasza:
kuldj valamit magadrol :P
2014. szept. 2. 02:56
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

távolról sem vagy sznob.

én egészen pici koromban balettoztam, utána színjátszókörbe, karatéra és zongoraórára jártam egy időben, nyelveket tanultam, lovagoltam, de a tenisz elhatalmasodott és sok minden kikopott mellőle, maradtak a nyelvek. sérülés miatt abba kellett hagynom a versenysportot, de szerencsére volt mire támaszkodni, nyelvtudás, 2 diploma, úgyhogy most jól keresek, ha nem is valósult meg a (sport)álmom.

én sem vagyok sznob és nem is úgy viselkedem, hidd el, a viselkedéseden múlik az egész. a legjobb barátnőm rettenetesen szegény és én sokszor igyekszem támogatni anyagilag, de persze fura helyzet ez és nagyrészt visszautasítja, hogy megoldja valahogy. mégse utál azért, mert nekem pénzem van. ha alázattal jársz-kelsz a világban, akkor azt a világ megérzi.

ha esetleg eddig nem így tetté volna, akkor ajánlom ezt a hozzáállást és nem lesz semmi baj:)

2014. okt. 8. 00:05
 44/60 anonim ***** válasza:

Látom nem friss kérdés, de kiemeltként láttam meg.

Ennyi alapján nem gondolnálak sznobnak, nem is értem a leírásod melyik része alapján gondolná bárki rólad, hogy sznob vagy.

Persze azt nem tudom, hogy téged látva mi lenne az első benyomásom, de ez alapján.

22/F

2014. nov. 6. 21:58
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
nem eszel szénhidrátot... lehet, hogy nem vagy sznob, de tájékozott sem. ha nem eszel szénhidrátot, meghalsz.
2014. nov. 6. 21:58
 46/60 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek az ilyen lányok
2014. nov. 6. 22:01
 47/60 anonim válasza:
78%
az nem derült ki hogy nagy melleid vannak e, vagy sem. Ez fontos!
2014. nov. 6. 22:22
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát...már bocsi, de nekem ezek alapján nem az, hogy sznobnak tűnsz, csak rohadtul beképzeltnek...Ez a "olyan is van, hogy nem mernek hozzám szólni" legalább is eléggé úgy hangzott, még véletlenül se gondolsz arra, hogy mondjuk nem jössz be nekik vagy valami, hanem egyből azt hiszed, hogy mindenki felsőbbrendűnek tart magánál és még leszólítani se mer. Mondjuk én lány vagyok, de ha pasi lennék, nem hiszem, hogy bejönne egy ilyen elszállt csaj.
2014. nov. 6. 22:30
 49/60 anonim válasza:

Ha nem is sznobnak tartanálak, de mindenképpen érinthetetlennek. Az elegáns ruhák, a lovaglás és a tenisz, mind-mind úri szokás, a tehetősebbek kiváltsága. Lehet ezért sem mernek hozzád szólni az egyszerűbb srácok, bár ne legyen igazam. Próbálj kicsit szemléletet váltani, közvetlenebb lenni és akkor minden jó lesz. :)

Én nem gondolnám, hogy túl sokat kéne külsőre változnod, nem baj, ha egy nő igényes, bár egy szép, de mégis elütő színű cipő, vagy kiegészítő máris teljesen más összképet mutat úgy, hogy közben nem kell túlságosan megváltoztatnod a szemléleted külsőségek terén, próbáld csak ki! :)

2014. nov. 6. 23:17
 50/60 anonim ***** válasza:

Azt csináld amit szeretsz. Én fallabdázni járok, illetve golfozni akarok megtanulni. Akk én is sznob lennék? Hülyeség

F

2014. nov. 14. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!