Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drága hölgyeim mondjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre manapság, hogy az átlag, vagy átlagosnak nem mondható külsejű fiúkat a szép, vagy helyes lányok nem szeretik. Miért? Hol vannak azok a lányok, akiknek még fontos a belső is, és nem hajtanak a machoságra?
2010. jan. 5. 12:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
utsó voltam most elötte meg a kép után aki írt... nah csak közbe írt egy csajszi:P
2010. jan. 5. 15:06
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, felismertelek kép alapján :O Régebben elég sokat beszélgettünk ilyen témákról, talán emlékszel rám, Bipke.

Tudod, én most is azt tudom mondani, amit akkor, hogy kicsit nyiss a világ felé. Elég befordultnak tűntél nekem mindig. Legyen benned bátorság és férfiasság, de mindehhez sikerélmények kellenének. Menj el pár baráttal, kicsit csípj be, és akkor majd olyan dolgokat is meg mersz tenni, amikről álmodni se mertél. Ha jön pár pozitív visszajelzés, onnan egyszerűbb lesz a dolgod, idről időre erősebb lesz a kisugárzásod, és ez NAGYON sokat számít! Ez, ami a csajozós részét illeti a dolognak, mert azért kicsit többet tudok rólad, mintsem csak a kérdésedre válaszoljak.

Másodszor pedig, abba is bele kéne gondolni, hogy vajo azok a lányok, akiket te kinézel nem elérhetetlenek-e? Úgy egyáltalán bármilyen pasinak akik nem a félisten szint felett vannak? Egyébként ha más aspektusodból nézed, akkor most a csúnyább lányok joggal megsérődhetnének, hiszen téged csak a külső érdekel. Ugyanúgy te is "szép lányokat" említesz, pedig nőknél is a belső érték az, ami igazán (kéne hogy) számít(son)

2010. jan. 5. 15:15
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a külsőddel szerintem,helyes pasinak tűnsz és szimpatikusnak,nem tudom honnan szeded hogy nem tetszel a lányoknak,szerintem minden rendben van veled,szépkis fekete pasi vagy,emlékeztetsz valakire,szép a hajad,kedves a mosolyod,én nem látok benned semmi rondát már ne haragudj,több önbizalmat,ismétlem átlagos pasi vagy,és szerintem sok nőnek tetszenél,sok sikert és mindent bele :))
2010. jan. 5. 21:41
 54/57 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Elárulod kire emlékeztetlek? Lenne esetleg kedved velem ismerkedni?
2010. jan. 5. 21:45
 55/57 anonim ***** válasza:
Engem is emlékeztetsz egy ismerősömre. Nincs egy Laci nevű testvéred vagy közeli rokonod aki hasonlít rád? :D
2010. jan. 5. 21:54
 56/57 A kérdező kommentje:
Nincs testvérem, úgyhogy ez nem jött be. Közeli rokon, aki hasonlítana rám? Nem tudok róla.
2010. jan. 5. 22:02
 57/57 anonim ***** válasza:
Nem élek Magyarországon,és a pasi akire emlékeztetsz sem magyar,de tényleg hasonló a külső, a másik férfi akire hasonlítasz,az meg egy tv-s személyiség itt nálunk.Szóval fel a fejjel,nincs miért keseregned,nálad ezerszer rondább nők és férfiak is sokkal fentebb hordják az orrukat,meg elvannak szállva,hidd el láttam ilyet eleget,és sokféle embert már.Nincs veled semmi probléma,aki meg Brad Pittre,vagy Orlano Bloomra bukik,az menjen Hollywoodba,vagy várjon élete végéig :))
2010. jan. 5. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!