Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drága hölgyeim mondjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre manapság, hogy az átlag, vagy átlagosnak nem mondható külsejű fiúkat a szép, vagy helyes lányok nem szeretik. Miért? Hol vannak azok a lányok, akiknek még fontos a belső is, és nem hajtanak a machoságra?
2010. jan. 5. 12:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Attól h valaki jóképű még nem biztos h macsó típus. Párválasztásban nekem az első a külső, utána ahogy megismerem eldöntöm megfelelnek e a belső tulajdonságai, ha nem akkor nyilván lehet bármennyire jóképű váltok.

Másrészt sztem minden lánynak fontos a belső tulajdonság, de valljuk be ránézel valakire nem látod rögtön milyenek a belső tulajdonságai, ahhoz meg kell ismerned, és ahhoz h akard megismerni kell a vonzalom, az h bejöjjön neked mint nő, nem így van?

Én azt mondom mindenki magához mérten akarjon párt választani. Itt kiakadtam egyszer egy kérdésem amikor egy 100 kg feletti srác szidta itt a vékony lányokat h csak a külsőre mennek és nem fontos nekik a belső merthogy ő nagyon rendes, és h neki is csak a külső számít, és érdekes módon mégis vékony csajjal akart összejönni. Ha annyira belsőre ment volna sztem talált volna már párt magának, akár egy ducibb hölgy személyében is, de hát ő sem a belsőre ment. Persze ízlések és pofonok kinek mi tetszik, de a külső igenis nagyon sokat számít!!! Ez az első benyomás a másikról.

21/L

2010. jan. 5. 12:25
 12/57 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: sajnos mivel én nem vagyok szépfiú ezt nem engedhetem meg magamnak.
2010. jan. 5. 12:30
 13/57 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart, egyébként mindenkinek más tetszik. Szerintem az pedig alap, hogy valaki ápolt és önmagára igényes legyen (tisztálkodás...).
2010. jan. 5. 12:31
 14/57 anonim ***** válasza:
akkor lehet figyelmes volt,intelligens,humoros,vicces,megkapó személyiség,talán ez sem annyira elhanyagolandó,és ez kompenzálta a kevésbé vonzó külsőt.Mind lehet valaki bombapasi,ha sötét mint az éjszaka,vagy bunkó paraszt,és elvan magától szállva.Nekem magam miatt kell,nem a külvilágnak akarok vele hencegni,vagy mutogatni.Nem egy ilyen pasim volt,tudom mit beszélek,tapasztalat,és ezek a nagyon jó pasik még az ágyban is elég sz.rok,önzők,nálam ez verte ki a biztosítékot,úgyhogy nekem nem igazán jönnek be az ilyen szép,de annál inkább zokniagyú macsócskák.
2010. jan. 5. 12:31
 15/57 anonim ***** válasza:
mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat.új frizura,kicsit felfrissíted a ruhatárad(ha van rá mód) és máris jobb lesz.
2010. jan. 5. 12:32
 16/57 A kérdező kommentje:
Mondok én Neked valamit: nem vagyok 100 kg feletti, 182 cm magas vagyok, 85 kg, barna hajú, barna szemű, mégis egy lánynak sem tetszem. Az már más kérdés, hogy nem vagyok szép.
2010. jan. 5. 12:32
 17/57 anonim ***** válasza:

Szerintem hazudik aki azt mondja, hogy a külső nem számít. Igenis fontos, főleg a párválasztásnál. Ha nem tetszik valaki külsőleg akkor nem akarsz vele később együtt lenni.

Mondjuk eddig egyszer megdőlt nálam ez a dolog, mert volt egy fiú akire nem igazán mondanám, hogy jó kinézetű. Elég nagy, karakteres orra volt. De mégis megfogott benne valami. Igaz, először a humora és a közvetlensége tetszett, de utána már a külseje is. Mondjuk ez nálam egyedi eset volt, és (jaaaj most kiderül én is felszínes vagyok) inkább a jó kinézetű pasik tetszenek. Nem kell, hogy egy görög isten legyen, de legyen benne valami ami tetszik. És ne legyen nagyképű, hanem inkább jó humorú, kedves.

2010. jan. 5. 12:33
 18/57 anonim ***** válasza:
mi lenne,ha valahogy próbálnád elfogadni magad?mindenkinek van egy párja,te is meg fogod találni.
2010. jan. 5. 12:34
 19/57 anonim ***** válasza:
Nincs neked véletlenül önbizalomhiányod?
2010. jan. 5. 12:37
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt a kérdést a visszájára is fordíthatnám, ha csúnya vagy, akkor is a szép lány tetszik neked, de mi van a csúnyákkal? Nekik nem nézed a ,belsejüket,,? A szépfiúk se, meg a csúnya fiúk se buknak a csúnya lányokra! Már megbocsáss, de én több szép lányt láttam már csúnya fiúval, mint csúnya lányt szépfiúval!

25\l

2010. jan. 5. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!