Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?
Attól h valaki jóképű még nem biztos h macsó típus. Párválasztásban nekem az első a külső, utána ahogy megismerem eldöntöm megfelelnek e a belső tulajdonságai, ha nem akkor nyilván lehet bármennyire jóképű váltok.
Másrészt sztem minden lánynak fontos a belső tulajdonság, de valljuk be ránézel valakire nem látod rögtön milyenek a belső tulajdonságai, ahhoz meg kell ismerned, és ahhoz h akard megismerni kell a vonzalom, az h bejöjjön neked mint nő, nem így van?
Én azt mondom mindenki magához mérten akarjon párt választani. Itt kiakadtam egyszer egy kérdésem amikor egy 100 kg feletti srác szidta itt a vékony lányokat h csak a külsőre mennek és nem fontos nekik a belső merthogy ő nagyon rendes, és h neki is csak a külső számít, és érdekes módon mégis vékony csajjal akart összejönni. Ha annyira belsőre ment volna sztem talált volna már párt magának, akár egy ducibb hölgy személyében is, de hát ő sem a belsőre ment. Persze ízlések és pofonok kinek mi tetszik, de a külső igenis nagyon sokat számít!!! Ez az első benyomás a másikról.
21/L
Szerintem hazudik aki azt mondja, hogy a külső nem számít. Igenis fontos, főleg a párválasztásnál. Ha nem tetszik valaki külsőleg akkor nem akarsz vele később együtt lenni.
Mondjuk eddig egyszer megdőlt nálam ez a dolog, mert volt egy fiú akire nem igazán mondanám, hogy jó kinézetű. Elég nagy, karakteres orra volt. De mégis megfogott benne valami. Igaz, először a humora és a közvetlensége tetszett, de utána már a külseje is. Mondjuk ez nálam egyedi eset volt, és (jaaaj most kiderül én is felszínes vagyok) inkább a jó kinézetű pasik tetszenek. Nem kell, hogy egy görög isten legyen, de legyen benne valami ami tetszik. És ne legyen nagyképű, hanem inkább jó humorú, kedves.
Na ezt a kérdést a visszájára is fordíthatnám, ha csúnya vagy, akkor is a szép lány tetszik neked, de mi van a csúnyákkal? Nekik nem nézed a ,belsejüket,,? A szépfiúk se, meg a csúnya fiúk se buknak a csúnya lányokra! Már megbocsáss, de én több szép lányt láttam már csúnya fiúval, mint csúnya lányt szépfiúval!
25\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!