Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drága hölgyeim mondjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre manapság, hogy az átlag, vagy átlagosnak nem mondható külsejű fiúkat a szép, vagy helyes lányok nem szeretik. Miért? Hol vannak azok a lányok, akiknek még fontos a belső is, és nem hajtanak a machoságra?
2010. jan. 5. 12:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Én sokszor találkoztam már olyan nagyon helyes srácokkal, akik belülről is ugyanolyan "szépek "voltak, és hát az ember szerintem mindenből a szebbet választja, ha csak külsőségekben különbözik két dolog. Így vagyunk kódolva. Te miért nem próbálkozol kevésbé szép lányoknál?
2010. jan. 5. 12:43
 22/57 anonim ***** válasza:
én spec az okos pasikat szeretem,nálam az a legfőbb szexepil,és ha egy átlagos külsőhöz társúl,és kedves,humoros személyiséghez,ami megfog, az főnyeremény.
2010. jan. 5. 12:43
 23/57 anonim ***** válasza:
nekem pl önbizalomhiányom van, de sikerült magam leszoktatni arról a gondolatról, hogy barátnőt akarjak. ha összejönne összejön, ha nem hát nem. nem leszek tőle kevesebb ha nincs barátnőm! mindenesetre én nem fogok semmit sem erőltetni...
2010. jan. 5. 12:44
 24/57 anonim ***** válasza:
nagyon kíváncsi lettem,hogy milyen vagy:P
2010. jan. 5. 12:48
 25/57 anonim ***** válasza:
Hát ez az emberi természet... Nekem például nem jó, ha valaki átlagos, olyanból sok van.. Inkább az egzotikusabbat szeretem:)
2010. jan. 5. 12:49
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük csak meg a kérdést: a SZÉP LÁNYOK miért a jó külsejű fiúkra hajtanak? Te miért hajtasz a szép lányokra? Miért nem fontos számodra a belső? Miért nem látod meg a kevésbé szép lányokban a szép belső tulajdonságokat?

Bocs, hogy kérdéssel válaszolok a kérdésre, de a kérdésedben ott a válasz :)

PM

2010. jan. 5. 12:51
 27/57 anonim ***** válasza:

Kedves, hiába pontoztál le, a kulcsszavakat, amiket mondtam, azt a többiek is elmondták utánam: így vagyunk kódolva, az esztétikumra bukunk, ilyen az emberi természet. a hámlófejű, malacarcú haverodra meg elképzelhető, hogy fogadásból moccantak rá a csajok, erre nem gondoltál?

neked meg azért nincs sikered, mert nem olyan a kisugárzásod és nincs (egészséges) önbizalmad.

24 /csaj voltam megint

2010. jan. 5. 12:57
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egyetértek az előttem szólóval. Ezek szerint te is SZÉP barátnőt szeretnél. Mi lesz így a kevésbé szép lányokkal?
2010. jan. 5. 12:57
 29/57 anonim ***** válasza:
Nos, engem is kíváncsivá tettél, hogy milyen vagy, de mivel megyek dolgozni, majd este megnézem, bevállaltad-e, hogy megmutasd magad. :-)
2010. jan. 5. 13:12
 30/57 A kérdező kommentje:
Akkor talán máshogy kellett volna feltennem a kérdést: van olyan szép, vagy helyes lány, akit nem foglalkoztat a külső. Én már rég feladtam, hogy legyen barátnőm, ha nem jön olyan, akit elvárnék, hát úgy maradok, így élem le az életem. Ez is egy lehetőség. Már nem keresem a szerelmet.
2010. jan. 5. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!