Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre manapság, hogy az átlag, vagy átlagosnak nem mondható külsejű fiúkat a szép, vagy helyes lányok nem szeretik. Miért? Hol vannak azok a lányok, akiknek még fontos a belső is, és nem hajtanak a machoságra?2010. jan. 5. 12:02
41/57 anonim válasza:
te nem tudsz olvasni?? irtam, h nem számit, csak, h fogjon meg benne vmi, meg h legyen ápolt. azért az ápoltság az alap.
42/57 anonim válasza:
13:59: hagyd abba mert szakadok a röhögéstől!! :))))) ez az az oldal ahonnan semmikép sem ismerkednék!
43/57 anonim válasza:
www.kepfeltoltes.hu
ide tölts fel magadról képet és linkeld be...
44/57 anonim válasza:
nem rossz pasi,1-2 átalakítás és rendben is van:)
45/57 anonim válasza:
lehet,hogy te nem ismerkednél,én sem,de voltak olyanok,akik itt jöttek össze.szexuális kérdések,kérdés-válasz,stb,aztán folytatódott priviben.... ennyi.na hagyjuk,tényleg.
46/57 A kérdező kommentje:
2010. jan. 5. 14:50
47/57 anonim válasza:
Csá én fiú vagyok teháth én nemtudom megmondani ,h jól nézel-e ki....De ne a plázacicákat keresgéld magadnak...Add magadat légy őszinte...Legyen vmi humorod...És Nyugodtan merj beszélgetni olyan csajokkal akiknek nincs barátjuk...
48/57 A kérdező kommentje:
A rövidebb hajjal készült képek túl nagyok, nem tudom feltölteni sajnos, úgyhogy ennyi.
2010. jan. 5. 15:03
49/57 anonim válasza:
Te is meglátsz egy szép lányt,akit nemismersz,nem azt mondod h ott egy jó lélek,hanem azt,hogy ott egy jó csaj.
A külső megfog a belső megtart!
24 L
50/57 anonim válasza:
Jah utsó voltam És hidd el több csajnak kellenél te komolyabb kapcsolatra mint én....Általában rólam azt hiszik elsőre ,h csajozom nem vagyok megbízható stb...Teháth én egy discoban lehet ,h hamarabb találnék ...De neked komolyabb kapcsolatra több esélyed van!!!!!!Most képet bizonyítékként nincs kedvem fel tenni ,de hidd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!