Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága hölgyeim mondjátok meg a szép lányok miért mindig a jó külsejű fiúkra hajtanak?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre manapság, hogy az átlag, vagy átlagosnak nem mondható külsejű fiúkat a szép, vagy helyes lányok nem szeretik. Miért? Hol vannak azok a lányok, akiknek még fontos a belső is, és nem hajtanak a machoságra?2010. jan. 5. 12:02
31/57 anonim válasza:
Azt próbáld még megérteni könyörgöm, hogy a külső mindenkit foglalkoztat, szépeket kevésbé szépeket egyaránt. olyan csak a mesében van, hogy a szép lány lángoló szerelemre gyúl Quasimodo iránt. az ember így van kódolva, az esztétikumot keresi; ismerkedésnél a külső az, amit az ember először szemrevételez, ezért minden nőtársam nevében elnézést kérek... ha taszít, amit látunk, akkor nem fog érdekelni az ember sem, sajnos ez ilyen!
neked viszont azért nincs barátnőd, mert egy nyávogós, negatív hozzáállású teszetosza vagy, nem mert ronda lennél.
32/57 anonim válasza:
hát akkor én már nem értem az egészet.szép lány,csúnya lány,ilyen vagyok,olyan vagyok,miért ez,miért az... én meg szeretnék egy valag pénzt,egy BMW-t,hogy tuti jó pasik vegyenek körül,semmit ne kelljen csinálnom,utazgatni,ez,az... ne stresszelj már rá erre annyira,majd találni fogsz te is valakit,aki lehet,hogy nem lesz éppen szép,de nagyon meg fogod szeretni.mit kell ebből ekkora ügyet csinálni?és legyen már kicsivel több önbizalmad!miért vagy ennyire elégedetlen magaddal?
33/57 A kérdező kommentje:
Nos, látom mindenkit foglalkoztat a külső. Érdekes. Akkor hogy lehet, hogy annyi szép lányt látok átlag alatti külsejű fiúval?
2010. jan. 5. 13:35
34/57 anonim válasza:
Egyébként még annyi, hogy te magad is megválaszoltad burkoltan a saját kérdésedet kérdező, csak neked nem tűnik fel: te mint kevésbé előnyös külsejű azt sérelmezed, miért buknak a szép lányok a csak jó külsejű pasikra? ebben a kérdésben benne van, hogy te szép lányt szeretnél. nos, a lányok is jó pasit szeretnének elsősorban, éppúgy mint te szép lányt. már ha fogod, mire gondolok. amíg te jó csajt szeretnél magadnak, nincs jogod felháborodni azon, hogy a szép csajok is jó pasit akarnak.
35/57 anonim válasza:
hát nem tudom,elméletben biztosan így van,viszont gyakorlatban nagyon ritkán látok két szép embert együtt,sokkal gyakoribb,hogy szép nő,csúnyácska pasi,vagy szép pasi,és kevésbé dekoratív hölgy,vagy két átlagos kinézetű ember,de 2 szép együtt akkor is ritka mint a fehér holló...szóval ezek szerint mégsem annyira fontos sokaknak az a külső,hanem inkább más dolgok szerint választanak párt maguknak,a sztárvilágban is meglehet nézni.
36/57 anonim válasza:
ki dönti el,hogy mi a szép?nekem ez,neked az,nekem tetszik valami ,lehet téged pont az taszít.tegyél fel magadról képet,majd eldöntjük,hogy milyen vagy:D lehet,hogy itt lelsz rá a nagy Ő-re:)
37/57 anonim válasza:
hogy itt találkozik élete szerelmével? :D :D :D :D
hagyjuk már...
38/57 A kérdező kommentje:
Nos, ha valakinek kell kép küldök, de előre tudom a reakciókat, elküldenek majd a francba. Egyébként én sajnos szeretném csak a szép, illetve olyan nőket, akiben valami megfog, de én ezt nem tehetem, mivel nem vagyok megnyerő külsejű. Akinek kell kép, írjon az e-mailemre, ide nem tudom, hogyan kell kitenni képet.
2010. jan. 5. 13:56
39/57 anonim válasza:
miért,lehet,hogy valakinek nagyon megtetszik,nem hiszem,hogy ez elképzelhetetlen....
40/57 anonim válasza:
Egy kis önismeret nem ártana neked, olvasd el a KULCS A NŐKHÖZ c. könyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!