Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép diplomás fiatal lánynak, nőnek valóban olyan nehéz megfelelő partnert találnia mint azt a köznyelvben hallani lehet, vagy csak egy alaptalan városi legendáról van szó?
1 -es válaszírónak, kifejtenéd egy kicsit bővebben a véleményedet?
Bár az az érzésem hasonló mint a 10 -es, de érdekelne a saját szavaiddal megfogalmazva!
Szerintem is nehéz. De valóban a diploma és diploma között van különbség....
a fiú akivel összejöttem X éve, semmilyen végzettsége nem volt, se szakma, se semmi, a sulit rég otthagyta, otthon ült, bocsanát aki azt irta h nem számit a végzettség mert a szerelem az más, azért azt csak nem várhatja senki hogy egy nő tarsa majd el a csaladot? Plusz nem azert szívok 6 évet az orvosin h utana valaki élősködjön rajtam. El tudom magam tartani, nem kell másnak, de azert legalabb sajat magat tudja már eltartani a kedves párom. Szóval visszazavartam a suliba röviden és megmondtam hogyha nem lesz meg a diplomája akkor velem ne tervezzen hosszú távra. És nyáron diplomaosztója lesz:)
Szóval ugy is lehet szerintem hogyha találsz egy párt akkor azt 'megneveled' :)
utolsónak: Hát, ha én találok párt, akkor nem szeretném nevelni. Az már régen rossz. Nem az anyja vagyok, hanem a társa. Legyen méltó, aki nem élősködik rajtam, nem használ ki, nem parancsolgat, hanem csak egyszerűen mellettem van. Ott van, és jól érzem vele magam, kölcsönösen jobb nekünk a másikkal, mintha egyedül lennénk.
Csak így érdemes!
Társként, barátként, bizalmasként. De nem függve a másiktól. Ha pedig már nem jó, akkor szétválni, és nem görcsösen ragaszkodni a kapcsolathoz. Nekem ilyen az ideális szerelem.
Köszi, ennek örülök!
Na igen, elméletben már profi vagyok (és tényleg e szerint is igyekszek élni), de a gyakorlat nem olyan egyszerű: ahhoz nagy adag szerencse, önismeret, emberismeret kell, meg persze egy másik ember, és innentől kezdve már nemcsak rajtad múlik a dolog. :)
Oké :) mindenki másképpen látja.
Valaki olyan csaladban nőtt fel ahol lesz.rták h tanul e a gyerek v drogdíler lesz e vagy hajléktalan, sajnos van aki nem lát otthon jó példat, nem kap motivációt vagy dorgáló szavakat ha kibukik az iskolából már gimiben. Ilyenkor nem bűn ha valaki jó útra téríti szerintem :) nem az én érdekem hanem a sajátja. De értem amit mondasz egyébként, az a meglátás is jogos, eltér a véleményünk de ez nem azt jelenti h bármelyikünk is rosszul látja, csak másként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!