Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
köszönöm, remélem sosem lesz rá szükségem :DDDD
(remélem sosem szorulok segítségre :) )
Csak az első pár oldallt okvastam, dícséretes Dows nézete, még egyet is értenék vele (hosszan is ki tudnűm fejteni nzőpontomat, de most rövid lesze), DE ahhoz, hogy én is ezt a nézőpontot kövessem (mert követném szivesen) az kell, hogy a másik fél is ilyen legyen, de a mai erkölcstelen világban ez igen ritka, így inkább arra szavazok amit a legötbben írtak, ha partner olyan felfogású lenne mint Dowd akkor lehet szó megbolcsáltásról, de egész biztos vagyok benne, hogy a kérdező exe nem olyan, elvégre az az ostoba p*csa ahelyett, hogy elmondta volna és úgy könyörög bocsánatért ahelyett, sunyi módon eltikolta volna kitudja meddig. Én pontosan emiatt küldeném el ....-ba. Mert tipikus probléma kezelés megbocsájta eldégelnek tövább, de a csaj közbe jobban vigyáz mert mint tudjuk képes a megcsalára és esze ágában sincs elmondani.
Követendő példa Dowd véleménye, de amíg az embereknek a töredéke követi addig felesleges követni és sajnos egyre kevesebben köbetik, hála a mai trendekre
KÉRDEZŐ: ha meg akarsz spórolni jópár kínlódást NE fogadd vissza akármennyire könyörög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!