Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
jól backi legyen neked.
nekem teljesen 8
te pedig azon gondolkozz el, hogy ez az 5 kapcsolat is ment volna a levesbe ha téged keresnek meg privátban és nem engem. Te viszont egyetlen egyet sem mentesz meg, és ami a szomorúbb hogy láthatóan nem is akarod. Lezárod a kérdést, hogy szakítsanak, és részedről ennyi, eszedbe sem jut, hogy lehet máshogy. 5x lehetet, és ki tudja még hányszor igen, amit te egy tollvonással kivégeznél.
Ne haragudj, de nem érzem magamat ezért rossz embernek...
Ó, én nem haragszom... A Te butaságod nekem nem fáj... Mellesleg én is hoztam rendbe kapcsolatokat, de nem számolom őket (tuti több, mint 5, az is évente) és nem kell a hálájuk, mert erről szól a barátság... De lehet ez a szó is új lesz neked...
Másrészt nekem inkább a boldogságuk számít... Nem lehetsz benne biztos, hogy ez a 10 ember egymás nélkül nem lenne boldog...
Másik oldalró nézve Te kapcsolatokat "mentesz meg" én embereket... Ugye-ugye... Nem mindegy...
ehhhh látom már te vagy utolsó mondat függő :D
Mindegy, már elfáradtam ebben a meddő vitában.
Kérdező majd dönt. :)
Én mindenesetre beérem azzal, hogy ők túljutottak a krízisen, nem kell kontráznom a te "megmentett ember" mívesen emelt kifejezésedet, mert felesleges is lenne :)
nem hiszem. Én először is abban hiszek, hogy aki hibázott, és képes volt túllépni rajta az tanult belőle.
Másrészt én mindig azt mondom, és próbálom sugallni, hogy sok szempontból nézzék meg, álljanak meg gondolkodni, és csak utána döntsenek. Akik ezen túl vannak az meggyőződésem, hogy nem engem fognak hibáztatni ha ilyen, vagy más okból szétmennének. Ettől egyáltalán nem tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!