Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
Dowd!!!
"Nem tudok róla."
Köszönöm, nincs több kérdésem...
Aranykr-t pedig most megvédem.
abszolúte követendő példa.
Pont, hogy az ember képes átgondolni, értékelni, megpróbálni megjavítani, átlépni magán. Ez mindenképpen követendő példa.
Ami viszont egyáltalán nem az: reflexből meggondolatlanul, érzelmektől fűtve örjöngve megtagadni emberi lényét, és végletes döntéseket hozni. :)))))
#21 nem is kell valóban.
Kérdező majd dönt, hogy bölcs lesz, vagy csak átlagos :))))
Bocs.
"Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?"
Nem olvastam végig a kommenteket, de ez a cím... xDDD
nem kötelező, csak jótanácsom neki :)
tévedés. A kérdező ebből idővel sokkal jobban fog kijönni. Ezért mondtam ,hogy bölcsen, vagy átlagosan.
Nekem nem lesz jobb ha megbocsájt, és nem fáj ha nem. Semmi érdekem nem fűzödik egyikhez sem.:)
És bölcs lesz, nem lesz a Maunika shoow "sztárjaihoz" hasonló bioszexuális közösség (fűvel-fával) tagja...
Nem lehet, és nem kell mindent megbocsátani... De neked is ajánlom a tányértörős dolgot... És ha azt mondod összeragasztod, akkor sem lesz olyan, mint az eredeti, és jóval kisebb hatásra újra szét fog esni...
Egy kapcsolat, ahol a bizalom megszűnik, az annyira hasznos, mint halottnak a nyelesgránát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!