Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
aranykr!!! Bizalmat nem lehet csak úgy szerezni... Tudod engem még arra tanítottak, hogy ne csináljak seeeggget a számból, ne hazudjak, és vállaljam a tetteimért a következményeket... Ha ez egy szakítás, akkor azt... Ne csak akkor amikor nekem kényelmes, hanem akkor is amikor fáj...
Tudod ez a különbség köztünk... Te azt mondod hirtelen harag és indulat... Én azt mondom becsület és tartás... És ezek számomra követendő példák, nem csak üres szavak, mint neked...
Nézd más szempontból. :)
El nem dobott, csak csúnyán visszaélt a bizalmaddal. Ha eldobott volna nem is jelentkezne. De visszajár, kér téged, veled akar lenni. Szoros már ez a kötelék köztetek, csak még nem látod.
az nem jó tanács, hogy "dobd ki a pitsába". ez tipikusan a "rúgd ki, nem az én gondom" válasz. A te f--ddal verik a csalánt.
A jótanács az, hogy állj meg, gondolkodj el, nézd meg sok szempontból, segitünk benne.
És szokott működni hidd el. :) Nem mindenkinél, de sokaknál igen, érdemes megpróbálni.
bocsi, ez nem igehírdetés, és nem téged akarlak meggyőzni.
Csak jóval nehezebb együtt gondolkodni a kérdezővel, mint elkönyvelni, hogy ennek itt a vége fuss el véle.
a tapasztalat pedig az, hogy csak akkor ha ezt elhiszik a felek. Ha nem, és akarnak, akkor nagyon is meg tudnak oldani ennél sokkal komolyabb gondokat is.
Én tudom, hogy igazam van :) többször bejött már. Senkit nem meggyőzni akarok.
mindenki a saját sorsának a kovácsa. Én megadtam a segítő kezet, lehet elfogandi, lehet elutasítani.
Mondom. Nekem roh@adtul nem fáj egyik sem.
Ego? Ugyan mire?
Egy felhasználói fiókra. Ugyanmár...
55-ös
"Nézd más szempontból. :)
El nem dobott, csak csúnyán visszaélt a bizalmaddal. Ha eldobott volna nem is jelentkezne. De visszajár, kér téged, veled akar lenni. Szoros már ez a kötelék köztetek, csak még nem látod."
A kérdező írta, hogy közös ismerősük buktatta le. Ergo a csajszi lapult volna mint szar a fűben.
A srác értékes ezek szerint. Tipikus szerencsejáték effektus.
Elvesztesz valamit, de inkább visszacsinálnád, mert rájöttél annak az értékére. Ettől függetlenül ő kockára tette, vállalta hogy elveszthet.
Alap, hogy visszajár miután lebukott! Próbálja visszacsinálni, és megtartani az értékes srácot.
Csak a világon vannak mások, akik ezt nem tennék meg, mert értékelik annyira a másikat.
Igen, fontos dolog a megbocsátás, de ez ostobaság lenne, saját magadat aláznád meg "igen drágám, megaláztál, megcsaltál, szarba vettél, jól megb*szattad magad mással, de én visszafogadlak"
Kérdező, te mást érdemelsz, és meg fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!