Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
Mi itt a kérdés?
Amúgy hajrá, tartsd magad, ne törjön meg holmi sírással, könyörgéssel.
Nem tisztelt, nem becsült. Te jobbat érdemelsz, és van is jobb. Mindig van jobb.
Mindig mindenkinél van jobb, és ennek kell igazán ellenállni. Ő nem tudott, ergo semmibe vett. Ha szeretett volna, nem történt volna ez.
Tarts ki, és keress mást. Király vagy, hogy nem tört meg a dolog, hajrá!
Én meg azt mondom, hogy a szeretet megbocsájtó.
Próbáld meg. Megéri. Tényleg.
elkövette a hibát, tanult belőle, próbáld neki megbocsájtani. Az emberek hibáznak néha k. nagyokat, de ettől még állhat előttetek szép, és közös élet.
Senki sem tökéletes, életed folyamán ennél nagyobb marhaságokat is fogsz csinálni te is.
Szóval próbáld meg, nagyon nagyon megéri hidd el. Te is több leszel tőle, ő is, és ti is.
Szerintem próbald meg.
6-os, leírta részletesen, adom a gondolkozasát, ugyan ezt irtam volna én is.
Én megbocsátanám neki.
Nem mindenki képes átlépni a saját árnyékán, és ahogy nézem páran nem is akarnak.
akinek viszont sikerül az több lesz. sokkal.
És majd egyszer neked is szükséged lesz arra, hogy más bocsásson meg teneked.
Aki mindent eldob mert elromlott az sosem értékeli ami van. Aki megjavítja, de legalább megpróbálja több lesz az ilyen embernél.
Szóval rám hallgass, hosszú távon jobban jársz. (jártok :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!