Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörög az exem, hogy fogadjam, de ha ránézek csak egy ku*vát látok?
Dowd köszi
Ha más szemszögből nézzük az egeszet, mindenki a saját döntését védi, senki sem a kérdezőjét, hisz azért kérdez, hogy mi vajon mit tennénk, tanácsot kér hogy döntsön.
És megbocsátani mégis emberibb dolog.
Tudod, ami ugat az kutya... Nézhetjük bárhonnan... Egyébként lehet igazad van, hogy a megbocsátás emberi, de a bosszú meg édes...
De mint írtad, nem csaltak még meg, így nem ismered az abban rejlő önhibáztatást, és a többi részét, így pedig eléggé irreleváns a véleményed...
A megbocsájtás valóban szép dolog egy ember életében, felmagasztaló érzés, érezni, hogy valakivel jót cselekedtél, viszont ebben az esetben felmerül a kérdés: Megéri?
Gondolj bele, hogy amit most érzel, az mindig meg fog maradni, voltaképp megbélyegzett, ami bármilyen konfliktus során elő fog kerülni, és szó szót fog követni...
Én részemről lehet hogy megbocsájtanék, de elfelejteni soha sem tudnám az egészet. Ha megengedsz némi személyeskedést én nem csak ezért, hanem számtalan okból nem ismerkedem, hogy elkerüljem az ilyen csapásokat, amin most éppen te is átmégy.
De azért fel a fejjel! :)) 20/F
Egyáltalán nem biztos. Sőt. Számos példát láttam ellenkezőleg is, jobban összeforttak mint valaha. már volt múltjuk,volt történetük, volt nehézség ami összekovácsolja őket.
ezek nem fekete -fehér esetek. mindenképpen érdemes megpróbálniuk. Aki azonnal dönt, mindig lehetőséget szalaszt el.
Nézd. Van egy kérdés, és az volt a feltétel, hogy a lehető legjobb tudásom szerint válaszoljak. Megtettem, megérveltem, tudom miért mondom. Egyetérteni nem kell, de nem is nektek kell, hanem neki :) Jobban járhat sokaknál ha megfogadja, és sosem tudja mit hagy ki ha nem :) Majd ő eldönti :)
"de a bosszú meg édes... "
Harag, és gyűlölet van ebben a pár szóban.
Pont rád nem hallgatnék a helyében.
"Számos példát" jelentése: NINCS SEMMI ÉRVEM...
"Jobban járhat" Rámlik, mintha azt írta volna, hogy hányingere van ettől a ... ettől...
Szerintem így a Te álláspontod eléggé faramuci... Nehéz együtt lenni azzal, akitől hányingere van az embernek...
Dowd itt nem az lett volna a lényeg, hogy te hasonló helyzetben, hogy döntöttél és az jó volt-e vagy rossz.( ezt csak utólag tudod meg). Még az sem garantált, hogy jól döntöttél!
Hanem a kérdező helyzetéhez mérten adott válasz! Ő nem azt kérdezte, hogy kibéküljön-e a csajával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!