Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vágyom gazdag férfire, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom gazdag férfire, de már egyre zavaróbb, hogy a párom nem elég lehetős. Külső szemlélő mit tanácsol?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy emiatt legyen vége a kapcsolatunknak, de zavar most már, hogy lassan 3 éve vagyunk együtt és a plusz kiadásokat én fizetem. Nyáron el akarok menni a párommal Mallorcara, kb 700.000 lenne kettőnknek neki meg nem férne bele 50.000 felett. Megtehetném, hogy fizetem az ő részét, de nem akarok, lassan akarok egy saját lakást hitel nélkül, össze is jönne jövőre, de kajak egy rakás pénz elmegy rá. Nem rosszból írom, mert nagyon szeretjük egymást, de pl. heti 2x mozizunk amit én fizetek, kajával együtt, wellnessezni megyünk havi min. 1x, azt is én állom. Külföldre redszeresen utazunk Európán belül, amit szintén én állok.

Én ezekre a programokra vele(!) vágyom, ezért fizetem az ő részét is, rajta pedig azt látom, hogy rosszul érzi magát, kevesebbet/olcsóbb kaját eszik, vacsi ellé nem iszik semmit, szóval feszélyezi. De egyre jobban idegesít, hogy csomó dolgot nem tudok megtenni, mert ő nem teheti meg, pedig vágyom rá.

Mindketten 23 évesek vagyunk.

2014. jún. 3. 12:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 A kérdező kommentje:
Igen is boldog vagyok, de ne akaszd fel magad emiatt. :D Jah aki nem csóró, kb 5x írtam már le hogy nem tartom magam gazdagnak!!!! Ti tartotok engem annak. Ha ennyire nincs pénzetek, akkor meg ne itt üljetek, minden témában rengeteg oktató videó van a neten, full ingyen, tegyetek érte hogy jobban éljetek, ne csak panaszkodjatok.
2014. jún. 4. 17:58
 122/129 anonim ***** válasza:

Óóó h r***djál meg most már :D

Arra nem gondoltál h 1: tanulok, (és sztem sokan mások, akik hasonló cipőben járnak), 2: egy kisvárosban rohadt nehéz munkát találni pláne egy 45-50-es nőnek (ergo anyunak). Sőt a megye ahol lakom vezeti a munkanélküliségi listát, mert annyira nincs hely ahol dolgozni lehessen és igen is be kell érnünk a 60.-al. Hogyne tartanád magad gazdagnak, itt vered a nyálad ;)

De kérlek mesélj, mi lesz azzal aki megnéz egy ilyen okató videót? Már a megnézésétől milliók hullanak az ölébe? Ha igen, légyszi mutass gyorsan egyet, had gazdagodjak meg...-.-" Idióta szánalmas pcsa vagy...onnan "fentről" könnyen osztod az észt, h mit kéne csinálni, de amíg nem vagy benne lövésed nincs, h nekünk "proliknak" hogy megy ez...

2014. jún. 4. 18:15
 123/129 A kérdező kommentje:
Tudod aki nálad tehetősebb az még nem gazdag, a gazdagság nem itt kezdődik. Kedves Anyukádnak biztos jó végzettsége van ;) De szidj nyugodtan itt engem, attól biztosan előrébb leszel és talán egy lazas steak is belefér, tanulj akkor inkább ha tanuló vagy - mert azzal fogsz előre jutni. Undorítóan rosszindulatú és irigy vagy.
2014. jún. 4. 18:23
 124/129 Költőnő? ***** válasza:

csak egyet mondok erre: easy come, easy go...

semmi nem tart örökké.

2014. jún. 4. 18:23
 125/129 anonim ***** válasza:

jaj most hogy mondod egy laza steak félig angol félig magyar....

nem vagyok gazdag 23 évesen, mint ahogy a barátod se, mallorcara se tudok elmenni veled, de azért így idegen szavakkal élve, mer az a menő, you want dugni?

2014. jún. 4. 18:43
 126/129 anonim ***** válasza:
90%

tessék, itt egy csávó neked megfelelő. kontrázhatjátok egymást.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. jún. 4. 18:56
 127/129 anonim ***** válasza:
Ha boldog lennél , nem irogatnál ki ilyen gyökér és kamu kérdéseket a gyik - on... :D
2014. jún. 5. 16:36
 128/129 anonim ***** válasza:
90%
igenis boldog a péjesnégytől, világos?
2014. jún. 5. 16:53
 129/129 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak vendéglátós végzettsége van drágám, nem közmunkaprogramban van, csak ugyebár nem pestiek vagyunk h a 120-at megkeresse vele...Meg rád lennék irigy? Ugyanmár :D Nekem ilyen szánalmas élet nem kell :D Pláne h mindent a seggem alá tegyenek ;)
2014. jún. 5. 19:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!