Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vágyom gazdag férfire, de már egyre zavaróbb, hogy a párom nem elég lehetős. Külső szemlélő mit tanácsol?
Nem akarom, hogy emiatt legyen vége a kapcsolatunknak, de zavar most már, hogy lassan 3 éve vagyunk együtt és a plusz kiadásokat én fizetem. Nyáron el akarok menni a párommal Mallorcara, kb 700.000 lenne kettőnknek neki meg nem férne bele 50.000 felett. Megtehetném, hogy fizetem az ő részét, de nem akarok, lassan akarok egy saját lakást hitel nélkül, össze is jönne jövőre, de kajak egy rakás pénz elmegy rá. Nem rosszból írom, mert nagyon szeretjük egymást, de pl. heti 2x mozizunk amit én fizetek, kajával együtt, wellnessezni megyünk havi min. 1x, azt is én állom. Külföldre redszeresen utazunk Európán belül, amit szintén én állok.
Én ezekre a programokra vele(!) vágyom, ezért fizetem az ő részét is, rajta pedig azt látom, hogy rosszul érzi magát, kevesebbet/olcsóbb kaját eszik, vacsi ellé nem iszik semmit, szóval feszélyezi. De egyre jobban idegesít, hogy csomó dolgot nem tudok megtenni, mert ő nem teheti meg, pedig vágyom rá.
Mindketten 23 évesek vagyunk.
Honnan tudnád te h nekem mennyi pénzem van ?
te meg menj hűsölni idén nyáron a patológiára csupasz pinával kibontva..kövesd a rokonokat :D
Figyelj..nekem aztán tényleg tök8, hogy te mennyit keresel és hogyan villogsz vele, mert azok alapján amiket itt írtál...egy emberi korcs vagy..egy retek, egy hulladék. Empátiából nulla, semmi. Rengeteg informatikust ismerek, és érdekes egyik sem él még közel sem így. Úgyhogy anyukám ne kábítsd itt a népet, mert felesleges vagy. Tudjuk, hogy prosti vagy, nem kell a rizsa. Tök világos, és én még basszus ezt sem ítélem el. Még úgy sem ha van palid. De az itteni megnyilvánulásaid kritikán aluliak. Ez a " mindenki dögöljön meg aki nem olyan...khm..gazdag mint én"
Vegyél már vissza az arcból..
van pénzed? Lesz&rom...A pináddal kerested, költsed amire jól esik. De ne add itt elő magad, hogy te akkora szuper hekker vagy, hogy 6-800 000-et viszel haza egy hónapban...aha...
Ja! És mielőtt még megvádolnál, nem vagyok féltékeny a pénzedre, dugd oda amivel kerested. Köszönöm, hogy elolvastad
Kamu vagy sem, azért kommentemet hozzáfűzném.
Minél több pénzed lenne annál boldogtalanabb lennél. Saját lakást akarsz, de sajnálod rá a pénzt, pedig meg tudod venni hamarosan. Csak hát "rakás pénz elmegy rá". És? Ha fáj akkor ne vegyél lakást! El akarsz utazni külföldre, de a barátodnak már nem szeretnéd kifizetni, mert arra is sajnálod a pénzt. Akkor ne utazz el többszázezres nyaralásra!
Kicsit kezd meghülyülni a fejed a pénztől. Vagy rájössz magadtól, hogy nem ettől függ a boldogságod, vagy egyre jobban zavarni fog ez az állapot és egyre boldogtalanabb leszel.
Úgyhogy én azt tanácsolom, hogy nézz magadba és ne pénzre próbáld alapozni a boldogságod.
Azonban ez nem olyan tanács, amit meg kell fogadnod. Vannak olyan dolgok az életben, sőt a többség olyan, hogy saját magadnak kell megtapasztalnod és nem csak elméletben.
Egyébként meg ne legyél mohó. Ha a valóban szereted a barátod és ő is törekszik arra, hogy később feljebb jusson, akkor segítsd és érjétek el együtt, amit szeretnétek!
Ne a mának akarj élni, hanem a máért és a jövőért!
Választanod kell. Vagy a rongyrázás, amilyen életet te élsz, és akkor fizeted a párod általad akart extra költségeit is, vagy keresel egy gazdag fószert aki bírja anyagilag a pénzkidobásaidat.
Az biztos hogy ha ebben nem lesz változás, el fog hagyni téged, mert már olyan mintha direkt meg akarnád alázni azzal hogy nyomod folyamatosan a pénzes programokat, pedig tudod hogy ő ezt nem tudja finanszírozni...
Szia!
Nem olvastam el a válaszokat, de a kérdést mintha csak én írtam volna, csak annyi különbséggel, hogy nálam a párom még élvezi is. Elejében úgy voltam, hogy ha azon múlik, hogy közös élményeink legyen, hogy fizetem az ő részét is, oké. De utána többször úgy éreztem, hogy ő akarja az én pénztárcám kezelni. Jött a különféle ötleteivel, hogy ide menjünk, oda menjünk, ez kell, az kell. Egy idő után bezártam a pénztárcát, nagyon nagy sértődés lett belőle. Nem is részletezem, de nem volt kellemes, rá is ment a kapcsolatunk. Úgy gondolom, hogy hibáztam az elején, hogy megpróbáltam mindent megadni, többször ugyanezt nem fogom megtenni, de nem is mondok le az én igényeimről. Ez nem jelenti azt, hogy eztán gazdag pasim lesz csak, inkább azt, hogy megy ő a barátaival nyaralni, amit megengedhet magának, meg megyek én is oda, ahova akarok. Azoknak, akik pedig itt megkérdőjelezik, hogy mit és mennyit lehet elérni 23 évesen... Lehet, hogy én az egy százalék vagyok, de a legkisebb havi fizetésem eddig 400 ezer volt, mert nem tudtam egész hónapban dolgozni. Nem várom senkitől, hogy ugyanezt elérje, mint én, de ne is akarjon élősködni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!