Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi-nem annyira tehetős nő kapcsolatban hogy intézik a pénzkérdést? Mennyi pénzt kap a nő a párjától?
Figyelt kérdés
Kérdésem az "eltartott" nőkre is vonatkozik. Kérniük kell a pénzt, vagy a párjuk csak adja. Mekkora összegeket?2014. ápr. 26. 16:36
1/6 anonim válasza:
Nálunk úgy megy, hogy pl. a rezsit ő fizeti, és ha rosszabbul állok, akkor többször vásárol be, mint én. Pénzt nem kell kérnem, annyira nincs nagy különbség a keresetünk közt. Egyszer fordult elő, hogy jött egy váratlan kiadás, és arra elfogadtam pénzt tőle, de nem kértem, ő ajánlotta fel.
2/6 anonim válasza:
"Kérniük kell a pénzt, vagy a párjuk csak adja. Mekkora összegeket?" Érdekes.
Fontos kérdéseket a kapcsolat elején tisztázni kell.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a bankkártyák korában ez már mesdze nem úgy megy, hogy a nő pénzt kér, hanem van egy közös számlájuk és annyi.
4/6 anonim válasza:
Nálunk mindenki a saját pénzét költi! Én 4x többet keresek a feleségemnél, már az elején tisztáztam, hogy ne a pénzemet akarja!
5/6 anonim válasza:
Én elkaptam a párom bankkartyáját és azt mondta annyit költök, amennyire szükségem van. Tehát nem amennyi jól esik, hanem amennyire szükségem van, megbízik bennem. :)
6/6 anonim válasza:
Amíg nem jöttem rá, hogy átver, és elárul, a teljes "vagyonom" felett szabadon rendelkezett, nem kellett elszámolnia semmiről. Ma már csak akkor kap, ha tudom, hogy mire, és mennyi kell, és még egyet is értek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!